Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » EMİTT FUARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

EMİTT FUARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

 Fotoğraf

Ardahan, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)’te görücüye çıktı.

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen 18. Doğu Akdeniz Ülkeleri Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) bugün başladı. Dünyanın en büyük 5. turizm fuarı olan EMITT’te görücüye çıkan Ardahan, ilk günün de ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Yoğun katılımın gerçekleştiği Fuarda görücüye çıkan Ardahan, kültürel varlıkları, ekolojik çeşitliliği, dört mevsim doğa turizm potansiyelleri, yerel yaşam tarzı, yöresel el sanatları, yöresel yiyecek ve içecekleri, doğal ürünleri ve alternatif doğa sporları ile fuara renk katı. Ardahan Valiliği, Ardahan Belediyesi, Sanayi ve Ticaret Odası ile Ardahan Üniversitesi’nin organizatörlüğünde açılan Ardahan standının açılışını Vali Seyfettin Azizoğlu, Rektör Ramazan Korkmaz, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Çetin Demirci ile Emniyet Müdürü Oktay Bulduk yaptı. Açılış sırasında konuşan Vali Seyfettin Azizoğlu Ardahan’ın doğal, tarihi ve kültürel varlıkları ile turizm de yakaladığı başarıların Fuarda ziyaretçilerin beğenisine sunulduğunu kaydetti. İlk gününde Ardahan standının yoğun ziyaretçi akınına uğradığını belirten Vali Azizoğlu, “Doğal yapısı ile Ardahan adeta göz kamaştırıyor. Fuar süresince bu göz kamaştıran varlıklarımızı halkımızın beğenisine sunacağız” diye konuştu. Açılışın ardından ziyaretçi, akınına uğrayan Ardahan standı, gün boyunca ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Fuarda ayrıca Damal Bebeği, Kaşar Peyniri ve Ardahan Balı da alıcılarının beğenisine sunuldu.TUYAP Fuar Merkezi’nin 12’nci salonunda açtığı standında görücüye çıkan Ardahan, 02 Şubat tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Toplam Okuma Sayısı : 52 


11:01, 01.02.2014


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500