Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » DSP ADAYLARINI TANITACAK

DSP ADAYLARINI TANITACAK

 Fotoğraf

DSP Adayları, 4 Şubat’ta Dursun Akçam’da Toplanacak
Demokratik Sol Parti Ardahan İl Başkanı Mustafa Morkoç, 4 Şubat günü Merkez ve İlçe adaylarıyla birlikte Dursun Akçam Kültür Evinde Toplantı düzenleyecek
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi çalışmalarına devam eden Siyasi partiler ve bu partilerden aday olanlar seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Seçimlere 2 aydan az bir zaman kala çalışmalarını hızlandıran Demokratik Sol Parti Ardahan İl Başkanı Mustafa Morkoç, 4 Şubat’ta merkez ve tüm ilçe adaylarıyla Dursun Akçam Kültür Evinde bir araya gelerek basın toplantısı düzenleyecek.
Konu hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan DSP İl Başkanı Mustafa Morkoç, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde, ilçe ve belde örgütlerine “yoğun çalışma temposu” talimatı verdiğini söyledi.
Yerel seçim çalışmalarına hız veren DSP Ardahan İl Başkanı Morkoç, 4 Şubat günü saat 12.00 ‘da Başkan adaylarıyla birlikte DSP"nin tüm il ve ilçe örgütlerini bir araya getirerek, durum değerlendirmesi de yapacak.
DSP"nin yerel seçimlerde uygulayacağı stratejinin de konuşulacağı toplantıda adaylara seslenecek olan Mustafa Morkoç, kalan sürenin iyi değerlendirilmesini isteyeceğini söyledi.


                                                           Bu Haber 716 Kişi Tarafında Okundu


20:06, 30.01.2014


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500