Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » YOLLARIN İSİMSİZ KAHRAMANLARI

YOLLARIN İSİMSİZ KAHRAMANLARI

 Fotoğraf

Kimi zaman hasreti, kimi zaman özlemi, kimi zaman aşkı, sevdayı sırtladı düştü yollara Karaca otobüsleri.. Halkımıza her zaman en iyi hizmeti vermekten hiç ödün vermediklerini belirten kaptan  şoför Sinan Şit, Ardahan’da çok  sevilen bir şoför. İşte bu yüzden Sinan kaptan nerde bereket orda olur. Röportaj yaptığımız insanlar Karaca otobüslerini tercih etmelerinin sebebi olarak bize Sinan kaptanı gösteriyorlar. Onunla yolculuk harika bir şey diyorlar. O bizim çocuğumuz, bizden biri, güller yüzü ve sempatik tavırları  sayesinde yolculuk  bir rüya gibi geçiyor. Bir bakmışsın İstanbul’dayız, bir bakmışsın Ardahan’dayız. İşte öylesine zevklidir yolculuk, Sinan kaptanla diye belirtiyorlar.
Sinan kaptan ise taşımacılığın aile mesleği olduğunu belirterek,’’ yaklaşık yarım asırdır ailemiz bu işin içinde . insanları bir yere sağ salim götürmek için bütün çabamız. Bunu yaparken de bu güne kadar kimsenin kalbini kırmadık. Sağ olsun insanlarımız bizi seviyorlar bizde onların sevgisine laik olmaya çalışıyoruz. Firmamızın otobüsleri son model, konforlu otobüslerdir. Bu firma ‘önce insan’ dediği için bende bu firmada çalışmaya başladım. Benim felsefeme uymasaydılar ben bu firmada çalışmazdım’’dedi.
Öte yanda Karaca Otobüslerinde seyahat etmek için yolcuların günler öncesinde yer ayırdıkları  öğrenildi.
Doğu Güneşi Haber


13:55, 27.01.2014


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500