Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Kars Valisi Ardahan'a imrendi

Kars Valisi Ardahan'a imrendi

 Fotoğraf


Kars Valisi Eyüp Tepe, Ardahan'ın Karsa göre yeni bir İl olduğunu buna karşılık gelişip, güzelleştiğini ve kars'ı geride bıraktığını imrenerek ifade etti. Ayrıca Vali Tepe'nin  Ardahan'ın ismini ağzına almadan Ardahan'ı övmesi ise akla başka soru işaretleri getirdi.  Ancak  Ardahanlılar bu başarının Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğluna ait olduğunu düşünmekteler , zira ilin en ücra köyüne bile parke taşı döşeyen , asfalt  hizmeti götüren  Vali Azizoğludur.

İşte Kars Valisi Tepe'nin Ardahan'ı atıfta bulunarak o açıklaması;

Vali Eyüp Tepe, yakın tarihte ziyaret ettiği ve Kars'a göre yeni bir il olan şehirden örnekler vererek, Kars'ın mevcut durumunun şehre yakışmadığını söyledi.

Kars Valiliği Gazi Kars Salonu'nda gerçekleşen yılın son İl Koordinasyon Kurulu toplantısının açılış konuşmasında Vali Tepe, Ardahan temaslarını ilin ismini vermeden anlattı. Vali Tepe söz konusu ilin valisiyle arasında geçen konuşmayı şöyle aktardı: "Araçta konuşuyoruz ve yolda ilerliyoruz, bu yol köy yolumu dedim ve şaşırdım. Bizim ilçe yollarımızdan daha iyi, bazı bölge müdürlerimizin de aynı bölgeye baktığı için tahmin edebilecekleri bir ilimiz. Nasıl olabiliyor böyle bir şey diye dedim. Valimiz dedi; 'Bizim 175 köyümüzün 170'inin yolu asfalt.' Şimdi halimize bakıyorum aynı memlekette yaşıyorsak bizim de bu manada biraz daha özenli çalışmamız lazım. Biraz daha çaba göstermemiz lazım."

Vali Tepe, bunun yanında Ardahan'ın aynı zamanda, altyapı problemlerinin birçoğunu aşmış olduğuna da atıfta bulunarak, "Yeni olan bir il, Kars yeni bir ilde değil, işte mevsim şartları, insan şartları bütün hepsi bir araya geldiği zaman totalde şu andaki Kars tablosuyla karşı karşıya kalıyoruz. Hiçbirimizin yani ben de dahil olmak üzere sizlerin de bu tablodan mutlu mesut olduğunu düşünmüyorum. Bu tablo bize yakışmıyor. Kars'a yakışmıyor." ifadelerini kullandı


22:15, 12.10.2013


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500