Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » DOĞUM GÜNÜNDE İNTİHAR ETTİ

DOĞUM GÜNÜNDE İNTİHAR ETTİ

 Fotoğraf


Bu haber 03 Ekim 2013, Perşembe 23:45:58 tarihinde eklendi. 117 kez okundu.12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Doğum Gününde İntihar etti
Artvin’in Şavşat ilçesinde Halli Aktaş’ın doğum gününde...
Doğum Gününde İntihar etti 
85’lik Nine Doğum Gününde İntihar Etti
Artvin’in Şavşat ilçesinde Halli Aktaş’ın doğum gününde intihar ederek hayatına son verdiği iddiaedildi.
Şavşat ilçesine bağlı Gürcistan sınırındaki Demirkapı köyünde 85’lik nine doğum gününde kendini tavana asarak intihar ettiği iddia edildi. Edinilen bilgiye göre Artvin’in Şavşat ilçesine bağlı Demirkapı köyünde ikamet eden Halli Aktaş (85) evin tavanında bulunan kirişe yatak çarşafıyla kendini asarak hayatına son verdiği görüldü. 02 Ekim 2013 günü gece kızının evinde yemek yedikten sonra yatacağını söyleyerek kızından kendisini evine götürmesini isteyen Halli nine, ertesi gün kızı tarafından evin tavanına asılı olarak bulundu.

Annesini evin tavanında asılı olarak bulan Halli Aktaş’ın kızı durumu köy muhtarına bildirdi. Daha sonra olay yerine gelen muhtar Fazlı Dursun evin camını kırıp içeriye girdiğinde ninenin tavana asılı cansız bedeni ile karşılaştı. Muhtarın Jandarmayı arayarak haber vermesinden sonra, olay yerine gelen Şavşat Cumhuriyet Savcısı incelemelerde bulunduktan sonra Halli Aktaş’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp kurumuna gönderildi. Ninenin ayrıca bugün doğum günü olduğu öğrenildi. Olayla ilgili inceleme ve soruşturma devam ediyor.
NURBAY USTA-ŞAVŞAT Ç.P.
 


11:58, 05.10.2013


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500