Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » CUMHURBAŞKANI ARDAHANDA

CUMHURBAŞKANI ARDAHANDA

 Fotoğraf

Cumhurbaşkanı Gül, yol boyunca bütün çocukların ellerinde karneler gördüğünü belirterek şöyle konuştu: “Hepsinin gözlerinden öpüyorum. Onlara başarılar diliyorum. Biliyorsunuz okullarda küçükken hepimizin okuduğu ve şimdi de bütün çocukların okuduğu şiirlerde Edirne’den Ardahan’a kadar bu güzel vatandan bahsederiz. Türkiye’nin, bu güzel vatanımızın Serhat şehirlerinden birisi Doğu’da Ardahan’dır, sizlersiniz. Sizler burayı bekliyorsunuz. Sizler burada yaşıyorsunuz, sizler bu toprakları şenlendiriyorsunuz. Bizlerin, hepimizin, bütün devlet görevlilerinin, bütün kamu görevlilerinin, hükümetin, yerel yöneticilerin, herkesin var oluşu sizlere hizmet içindir. Sizlere hizmet etmek, sizlerin geleceğini daha iyi iyileştirmek, çocuklarımıza daha güzel Türkiye bırakmak, daha güzel Ardahan bırakmak, onlara daha iyi eğitim, daha iyi sağlık bütün bunlar için uğraşıyoruz. Ve sizler de görüyorsunuz ki her geçen gün, her geçen yıl Türkiye daha güzelleşiyor, daha zenginleşiyor bununla Ardahan’da aynı şekilde daha çok gelişiyor. Bu çerçevede Çıldır Gümrük Kapısı’nın ihalesinin yapıldığını eminim ki biliyorsunuzdur. Komşularla ilişkileri iyi tutmak, onlarla kapılarımız olur, görüşür, yasal yollarla ticaret yaparsak tabii ki iyi olur. Onun için işte bütün bu tedbirler de alınıyor. Sizler bizim değerli vatandaşlarımız, kıymetli vatandaşlarımız olarak hepinizin başımızın üstünde yeri vardır. Hepinize hizmet ibadettir. Hepinize hizmet çok büyük bir onurdur. Bilin ki bunun için varız.”

“KOMŞULARLA İLİŞKİLERİ İYİ TUTMAMIZ ÖNEMLİ”

Cumhurbaşkanı Gül, sözlerini şöyle tamamladı: “Bu çerçevede Çıldır Gümrük Kapısı’nın ihalesinin yapıldığını eminim ki biliyorsunuzdur. Komşularla ilişkileri iyi tutmak, onlarla kapılarımız olur, görüşür, yasal yollarla ticaret yaparsak tabii ki iyi olur. Onun için işte bütün bu tedbirler de alınıyor. Sizler bizim değerli vatandaşlarımız, kıymetli vatandaşlarımız olarak hepinizin başımızın üstünde yeri vardır. Hepinize hizmet ibadettir. Hepinize hizmet çok büyük bir onurdur. Bilin ki bunun için varız.”


23:04, 14.06.2013


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500