Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Okul sıralarında hem traş oldular hem de hediyelerini aldılar

Okul sıralarında hem traş oldular hem de hediyelerini aldılar

 Fotoğraf

Ardahan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Göle Kayaaltı Köyü İlk ve Ortaokulu öğrencilerine Kızılay tarafından gönderilen kışlık mont  karne hediyesi olarak dağıtılırken, bir yandan da öğrencilerin saç bakımı yapıldı.
Halk Eğitim Merkezi Usta Öğreticileri Ardahan'ın Göle ilçesine bağlı Kayaltı İlköğretim okulunda eğitim ve öğretim gören erkek öğrencilerini tıraş ederken, kız öğrencilere de saç bakımı yaptı.



Ardahan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mesut Yolcu,"Halk eğitim merkezi olarak yürüttüğümüz projeler kapsamında okullarımızda eğitim ve öğretim gören öğrencilerin hayatlarına dokunuyoruz, daha iyi bir yaşam onlarında hakı şehir merkezi uzakta olduğu için bazı kişisel hizmetlerde faydalanmıyorlar, bu sekizinci okulumuz, Bugüne kadar yaklaşık 800 öğrenciye ulaştık, halk eğitim merkezinizimizde görev yapan kuaförlük kursu usta öğreticileriyle birlikte bu okulumuza geldik, öğrencilerimizin kişisel bakımını yapıyoruz. Ardahanda kişisel bakımı yapılmayan kız ve erkek öğrenci kalmayacak şekilde yılsonuna kadar bu projemiz devam edecek" dedi.


21:52, 30.12.2022


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500