Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Sınırın sıfır noktasında 19 Mayıs Festivali

Sınırın sıfır noktasında 19 Mayıs Festivali

 Fotoğraf

Sınırın sıfır noktasında 19 Mayıs Festivali

Türkiye – Gürcistan sınırının sıfır noktasında 19 mayıs Gençlik ve Spor Bayramı her yıl olduğu gibi bu yılda festival havasında kutlandı. Çeşitli etkinliklerle kutlanan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ‘na il dışında da çok sayı da insan katıldı.

Mehmet Avşar

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın festival havasında kutlandığı Ardahan’ın Posof ilçesinde gurbette yaşayan Posoflular günler öncesinde 19 Mayıs’ı kutlamak için memleketlerine derneklerin kendilerine tahsis ettiği otobüslerle gelmişlerdi. sınırın sıfır noktasında bulunan mesire alanında kutlanan etkinliğe vatandaşlar doyasıya eğlendiler.
 
Türkiye – Gürcistan sınırının sıfır noktasında 19 mayıs Gençlik ve Spor Bayramı her yıl olduğu gibi bu yılda festival havasında kutlandı.
 
Festivale çevre illerde ve batı ilerindeki gurbetçi Ardahanlılardan da büyük bir katılım sağlandı. Ardahan Ak parti milletvekili Orhan Atalay ve Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar’ın günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmalarının ardında etkinlik Kafkas halk oyunları ve sporcu gençlerin gösterilerinin yanı sıra vatandaşlarda mahali sanatçıların seslendirdikleri parçaların eşliğinde  halay çekerek eğlendiler.

Programın sonunda ise daha önce yarışmaya giren sporcu gençlere madalyalar ve çeşitli hediyeler verildi.


23:25, 23.05.2022

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500