Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Hepsiburada Üst Yönetiminde Yeni Atama ve Organizasyon Değişikliği

Hepsiburada Üst Yönetiminde Yeni Atama ve Organizasyon Değişikliği

Hepsiburada Üst Yönetiminde Yeni Atama ve Organizasyon Değişikliği

Türkiye’nin lider e-ticaret platformu Hepsiburada, bugün yaptığı açıklamayla üst yönetimindeki yeni atama ve organizasyon değişikliklerini duyurdu.

Hepsiburada’nın üstün lojistik organizasyonunun daha da geliştirilmesi hedefi çerçevesinde,  halen Hepsiburada iştiraklerinden HepsiJet’in Genel Müdürü olarak görev yapan Mehmethan Yallagöz 01 Ocak 2022 itibariyle Hepsiburada Lojistik Grup Başkanı olarak atandı. Kargo taşımacılığı ve teslimatı konusundaki deneyimi, Hepsiburada’nın depo operasyonlarındaki ve HepsiJet’teki liderliği ile önemli başarılara imza atan Mehmethan Yallagöz, yeni görevinde bugüne kadar Operasyon Grup Başkanlığı altındaki tüm lojistik operasyonlarının yönetimini devralacak.

Hepsiburada’nın üst yönetiminde bir diğer değişiklik de pazarlama, büyüme ve veri alanlarında gerçekleşti. Hepsiburada’nın pazarlama ve büyüme hedeflerini bütünleşik bir pazarlama organizasyonu altında yönetmek üzere, halen şirketin Pazarlama Grup Başkanlığı (CMO) görevini yürüten Ender Özgün bu görevine ek olarak, 01 Ocak 2022 tarihinde geçerli olmak üzere Büyüme ve Veri fonksiyonlarının sorumluluklarını da üstlenecek.


18:32, 22.12.2021


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500