Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Esenyurt’a özel öğrencilere defter kalem dağıtıldı

Esenyurt’a özel öğrencilere defter kalem dağıtıldı

 Fotoğraf

Bu yıl ihtiyaç sahibi ailelerin eğitim yükünü hafifletmek ve onlara destek olmak için dernekler ve iş adamları çeşitler kampanyalar düzenliyor. O derneklerden biri de Samyeli Engelsiz Yaşam ve Eğitim Derneği "1 Defter 1 Kalem ile Umutlu Yarınlar Projesi" kapsamında Esenyurt’taki özel çocuklara defter kalem seti dağıttı.
Özel çocukların her daim yanlarında olduğunu belirten Dernek Başkanı Bahattin Demir, "Esenyurt İş Uygulama Okulu, Yusuf Özvatan Ortaokulu, Yusuf Akdaş İlkokulu, Erdoğanlar İlkokulu, Sultan Alparslan İlokulu ve Ortaokulu, Belma Barut İlkokulu, Orhan Gazi ilkokulu ve Ortaokulu ve Samyeli Özel Eğitim Kurumlarında eğitim gören özel gereksinimli kardeşlerimize defter kalem hediye ederek küçük bir jest yapmak istedik. Yeni eğitim ve öğretim yılının onlara başarılar getirmesini diliyorum." diye konuştu.



Kalem ve defter sayısının daha da artırılarak okullara dağıtımının devam edeceğini bildiren Demir, projenin ilk etabına başladıklarını, yürütülecek çalışmalarla bunun devamının geleceğini söyledi.


17:08, 02.11.2021


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500