Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » YAYLALARI İSTİLA ETTİLER

YAYLALARI İSTİLA ETTİLER

 Fotoğraf

Hırsızlar yayları istila etiler
Ardahan Merkeze bağlı Samanbeyli köyü yaylasının elektrik direklerindeki kabloları sökülerek çalınmasının ardında bu seferde yayların demir kapıları, içerdeki değerli malzemeler ve çatıları sökülerek çalındı.
Mehmet Avşar/ sabah
Yaylaya gitiğinde  yaylasının yerinde yeller ettiğini belirten eski Muhtar Güven Şit,” Binbir emekle yaptığım yaylamı hırsızlar adeta yerle bir etmişler. Hırsızlar diyorum çünkü bir kişinin işi olmadığı kesin bir kaç kişi oldukları kesin. Zira yüzlerce kg. ağırlığındaki demir kapılar, mutfak tezgahları, çatılar hepsini kamyona yüklemiş götürmüşler. Lastik izlerini takip etik Hasköy ‘ün sınırına kadar gidiyor. “ dedi.
Hoçvan Hasköy Jandarmasında şikayete bulunduğunu ifade eden Şit hırsızların bir an evvel bulunmasını istedi.
Öte yanda olayla ilgili Sabah ‘a konuşan Ardahan Vali Yardımcısı Mehmet Fatih, “ Süreci titiLikle takip ediyoruz, konuyla alakalı bize bilgi geldi. Mağdur vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidermek için zanlıları adalete en yakın zamanda yakalatıp teslim edeceğimize inanıyorum. Bu konuda vatandaşlarımızın içi rahat olsun “ diye açıklamalarda bulundu.
Güvenlik güçleri olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlatı.


07:10, 02.11.2021


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500