Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » DSYB üyeleri “Baydar ile yola devam” dedi

DSYB üyeleri “Baydar ile yola devam” dedi

 Fotoğraf

DSYB üyeleri “Baydar ile yola devam” dedi

Ardahan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği seçimli genel kurulda 60 oy  farkla mevcut başkan Yunus Baydar yeniden seçildi.

MEMET AVŞAR-SABAH

Ardahan 80. Yıl Cumhuriyet Stadyumunda 4770 üyeden 2393 üye oy kullandı. 5 oy geçersiz sayılırken mevcut başkan Yunus Baydar kullanılan oyların 1224’ünü, rakibi Sayim Karakoç ise 1164 oy aldı.



Aynı zamanda Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Genel Merkezin Yönetim Kurulunda da görevli Başkan Baydar, oyların sonucu açıklandıktan sonra yaptığı konuşmasında  şunları söyledi “Güzel bir seçim oldu, tüm üyelerimize, rakibim Sayim Karakoç ve ekibine  teşekkür ediyorum. Bundan sonra hep birlikte Ardahan’ın büyük baş sektöründe el ele vererek daha iyi çalışacağız. Bu süreçte güreş tutan 2 kişiden birisi yenilecekti. Önemli olan birlik beraberlik içinde geçen bu güzel seçimdi. Üyelerimiz 4. Kez beni bu göreve layık gördüler, inşallah bundan sonra da eksikliklermizi görerek faydalı bir şekilde ilimiz için, Türkiye hayvancılığı için güzel işlere imza atacağız. Görev alan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.”


Eline mikrofonu alan Baydar rakibi Karakoç’u alana davet ederek tokalaştı.
Rakibi Sayim Karakoç’ta Baydar’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi, ayrıca bu süreçte kendisine oy veren vermeyen herkese teşekkür ettiğini belirti.

Daha sonra soğuk havaya rağmen Baydar tarafları sevinç soğanları atarak alanda halay çekiler.


10:49, 25.09.2021

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500