Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Talas Belediyesi Gençler için hizmette sınır tanımıyor

Talas Belediyesi Gençler için hizmette sınır tanımıyor

Son 6 ay içerisinde ikinci kütüphaneyi gençlerin hizmetine sunan Talas Belediyesi, pandemi sürecinde gençlere 30 bin kitap dağıttı.

Talas eğitim, bilim, kültür, sanat ve spor kenti olma yolunda hızla ilerliyor.

2. Kütüphanenin açılışına, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez, Kayseri Büyük Şehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, hayırsever vatandaşlar, kurum amirleri ve kütüphane açılışını heyecanla bekleyen öğrenciler ve aileleri katıldı.
Gençlere kendi bayramlarında kütüphane açılışı ile seslenen Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın "Sevgili gençler bu bilim yuvasının açılışı vesilesi ile sizlere üç tavsiyede bulunacağım. Bu tavsiyelerim doğrultusunda 'dile benden ne dilersen' ifadesi ile her daim yanınızda olacağım. Tavsiyelerim,
1- mutlaka bir yabancı dil öğrenin. 2- mutlaka bir müzik aleti çalmayı öğrenin. 3- mutlaka bir spor dalında lisanslı seviyede ilgilenin. Bu tavsiyeler için sizlere tüm koşulları sağlamış durumdayiz. Sporcu fabrikamız, musiki cemiyetimiz ve dil eğitim merkezlerimiz sizlerin hizmetindedir" dedi.
Talas sporcu fabrikasının yetiştirdiği sporcular yürek hoplatan gösterileri ile duygulu anlar yaşandı.
Yamaç paraşütü sporcuları, okçular, atlı biniciler, mini cimnastikciler, genç atletler, futbol ve basketbol oyuncuları renkli gösteriler sergilediler. Karateci kızlar ise gösterileri ile dosta güven, düşmana korku salan mesajlar verdiler.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-KAYSERİ-TALAS BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA YALÇIN KONUŞMASI
-GENEL GÖRÜNTÜLER
-ÖĞRENCİLERLE RÖP.


18:23, 29.05.2021


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500