Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Esenyurt’a Robotik kodlama yapan öğrencilere Başkan Kemal Deniz Bozkurt’an destek

Esenyurt’a Robotik kodlama yapan öğrencilere Başkan Kemal Deniz Bozkurt’an destek

 Fotoğraf

Esenyurt’a Robotik kodlama yapan öğrencilere Başkan Kemal Deniz Bozkurt’an destek






Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, robotik kodlama yapan öğrencileri makamında kabul ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Başkan Bozkurt, farklı okullarda eğitim gören ve kendi imkanlarıyla bir araya gelen öğrencilerin geliştirdiği projeleri daha iyi ortamda geliştirmeleri için atölye ve makzeme desteğinde bulunacağını kaydetti.

Bozkurt, yakın bir zamanda bu atölyede işlerin dahada ileri boyutlara taşınacağını ve seri üretime geçilerek sanyiciler ile öğrenciler arasında ki işbirliği için aracılık yapacağını da dile getirdi.


“BELEDİYE OLARAK ATÖLYE VE ARAÇ-GEREÇ TEMİNİNDE BULUNACAĞIZ”
Öğrencilerin bir araya gelerek yaptıkları işlerin çok değerli ve kıymetli olduğunu dile getiren Başkan Kemal Deniz Bozkurt şöyle konuştu,  “Türkiye’deki insanların artık birbirlerini eleştirmeye bırakıp yeni bir şeyler yapması lazım, katma değerli ürünler yapmak lazım, ancak birlik beraberlik içinde üreterek, birimize destek vererek, birbirimizi destekleyerek birlik beraberliği koruyabiliriz. Dünya değişiyor, gelişiyor, gelişimin önünde hiçbir şey duramaz sizlerde çok önemli bir şey yapıyorsunuz mahallelerimizde televizyon başında oturan değil, çalışan, üreten gençlik istiyoruz. Siz  olması gerekeni yapıyorsunuz, tekraren teşekkür ediyorum biz de Esenyurt belediyesi olarak elimizden geldiğince sizin yanınızda olacağız size bir laboratuvar kuracağız size orada araştırma geliştirme yapabileceğiniz ekipmanları sağlayacağız.”

“SANAYİCİYLE SİZİ BULUŞTURACAĞIZ”
Öğrencilerin katma değerli ürünler yapacaklarına inandıklarını belirten Bozkurt, sözlerine şöyle devam etti, “ Esenyurt çalışan üreten hakça paylaşan ve birbirini olduğu gibi gören kabul eden birlik beraberlik içerisinde yaşayan bir kenttir. Bu tür faaliyetlerle dahada ileriye gidecektir.

Orada ürettiğimiz ürünleri sanayicilerin alması için  aracı olacağız, sanayicilerle sizleri buluşturacağız daha iyi nasıl yaparız diye hep beraber düşüneceğiz.” dedi

Gördükleri ilgi , alaka ve destekten  dolayı çok mutlu  olduklarını belirten öğrenciler ise çok daha iyi projeler için çalışmaya devam edeceklerini belirtiler.


01:11, 24.03.2021


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500