Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » YATIRIM İÇİN GİTİLER ELİ BOŞ DÖNÜYORLAR

YATIRIM İÇİN GİTİLER ELİ BOŞ DÖNÜYORLAR

 Fotoğraf

YATIRIM İÇİN GİTİLER ELİ BOŞ DÖNÜYORLAR

İstanbul-Esenyurt ‘a çeşitli sektörlerde iş yapan iki iş insanı yatırım için gittikleri memleketleri Ardahan ‘da eli boş dönüyorlar.

Ardahanlı iş adamları Taner Badem ve Vedat Şen ortaklaşa bir tekstil fabrikası kurmak için Ardahan ‘a gittiler. özellikle Hanak ilçesinde yer aradılar , ancak Hanak’ta tekstil fabrikası için uygun bina bulamadılar.

İki iş adamının Tekstil fabrikası için yer aradıklarını duyan Köprülü Belediye Başkanı Yücel Akkoç hemen harekete geçti , iş adamlarına kendi beldesinde fabrika binası yapma sözünü her ne kadar versede kabul ettiremedi.

İş Adamı Taner Badem, memleketi Hanak ‘a 300- 400 kişinin istihdam edileceği bir yatırım düşündüğünü bu yüzden de Başkan Akkoç ‘a teşekkür ettiği ve bu teklifi kabul etmediği öğrenildi.

Her iki iş adamı büyük bir hayal kırıklığının ardından yatırım hayaliyle gittikleri memlekettileri Ardahan’da yarın elli boş bir şekilde geri dönüyorlar.


11:40, 03.07.2020


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500