Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ERDOĞAN VE ALBAYRAK'IN HALKIN GÖNLÜNDEKİ YERİ

ERDOĞAN VE ALBAYRAK'IN HALKIN GÖNLÜNDEKİ YERİ

 Fotoğraf

Hazine Bakanlığı Türkiye’nin ilk sıralarda yer alan en önemli Bakanlığıdır. Hazine Bakanımız sayın Berat Albayrak ise bu güne kadar gelmiş- geçmiş en vizyon sahibi ve aynı zamanda çok donanımlı bir devlet adamı olarak karşımıza çıkıyor.

Türkiye’de belli bir kesim var ki güzel olan, iyi olan her şeye düşman. Tabii ki bunlarıda çok görmemek lazım bunlarda bir misyonu üstlenmişler. Bunlar, dışarda ve içerde ki ihanetçi işbirlikçiler ile ülkeyi kaossa sürüklemek gibi bir misyonunu üstlenmişler.

Son günlerde Berat beyin şahsından sayın cumhurbaşkanımıza yönelik sistematik bir saldırı var. Amaçlarının ‘ üzüm yemek değilde bağcıyı dövmek ‘ olduğu apaçık ortada olduğu görülen bu kesimin halk nazarındaki karşılığı ise sıfır bile değil, sıfırında altında. Gücünü halktan alan çağın liderine sürekli hep aynı düşmanlar tarafında operasyonlar düzenlenmesi elbette ki bu halka ve devlete yapılmış en büyük zulümdür.

Halada dersini almayıp darbelerden medet uman bu güruh son günlerde yine ortaya çıktı ve sayın Erdoğan ve ailesini hedef almaya başladılar. Pensilvanya ‘dakinin emriyle bunlar devletin önemli kurumlarına sinsi bir şekilde sızma peşindeler, çoğuda bunu başardı, bu taktik Fetö ‘nün olmasa olmaz taktiğidir. Bukelemon gibi bulundukları ortama göre renk değiştiriyor, kaleyi içten feth etmeyi planlıyorlar. Amaçları, Başkan Erdoğan ‘ın etrafını boşaltıp, sayın Erdoğan’ı yalnız bırakarak sinsi emelerine ulaşmak olduğunu görüyoruz. Geçmişte Mit Başkanı Hakan Fidan’a yapılan operasyon gibi.

Halk ve vatansever bürokrat, aydın, siyasetçiler Erdoğan’ın yanında dik durdukça bunlar kuduruyor, sağa sola saldırıyorlar. Son günlerde Sayın Berat Albayrak ‘a yapılan saldırıda bunun örneği. ‘Meyve veren ağaç taşlanır ‘ misali cumhurbaşkanımızın ailesine karşı yapılan bu saldırıları halk nefretle karşılıyor. Bu millet her şeyin farkında. Kimin dost, kimin düşman olduğunu çok iyi biliyor. Başkan Recep Tayyip Erdoğan ‘ın akrabalarının  kale gibi dik duruşları,  topluma örnek olan davranışları ve başarıları bu kesimin bütün planlarını alt üst ediyor. Bu yüzden bu güne kadar yaptıkları bütün planlar suya düştü.

Ee tabiki insanın Orhan Uzuner, Berat Albayrak ve  Selçuk Bayraktar gibi akrabaları ve de Türkiye halkı gibi onurlu bir halkı varsa sırtı kolay kolay yere gelmez elbet.

Bu yüzdende hezeyan korosu yeni Türkiye’nin güçlü liderine tahammül edemiyorlar.  Ülke ve millet düşmanları haktan ve halktan yana olan sayın Erdoğan’ı yenemenin felaketini yaşamaya devam ediyorlar.

Koronavirüsün bütün dünyaya kabus gibi çökmesi süper devletleri bile çaresiz bırakırken, Türkiye bu kapsamda olağan üstü bir başarı kaydetti. Berat Albayrak yönetimindeki ekonomi ise  dimdik ayakta. Bunu hazmedemeyenler algı operasyonu peşine düştüler. Ancak bilmedikleri bir şey var, o da bu milletin kadirşinaslığı, bu millet asla bu başkanda ve bu devletten vazgeçmez. Sakın bir daha denemeyin benden söylemesi.


Yine siz değerli okurlarım müseda ederlerse, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için yazdığım bir şiirimide bu köşemde paylaşmak istiyorum. Zira bana göre lider kolay kolay yetişmiyor. Kendi liderlerimize sahip çıkmasak, başkalarına yem oluruz.

AZİZ ERDOĞAN BAŞKAN OLDU BİZ KURTULDUK

Yıl bin dokuzyüz elli dört
Aziz Erdoğan geldi dünyaya.
Yıl ikibin üç  memlekete bir bahar sabahı
Aziz Erdoğan Başbakan oldu, Biz kurtulduk.

Bir çağ kapandı, bir çağ başladı.
‘One minute ‘ ile zalimleri kudurtuk,
‘Donya 5’den büyük ‘dedi.
Aziz Erdoğan geldi biz kurtulduk.

Tarlalar türkülerle, traktörlerle sürüldü,
Kapandı el kapıları, yok etti kulla kulluğu.
Arşı alaya değdi dumanı fabrika bacalarının,
Aziz Erdoğan geldi biz kurtulduk.

Ne jandarma süngüsü,  ne polis copu, ne faili meçhuller,
Dereler, denizler, nehirler coştu,
Türküler halaylarla koskocaman altın yıllar geçti,
Azizi Erdoğan geldi biz kurtulduk.

Yıl iki bin on sekiz  yine bir bahar sabahı,
Türkiye halkı kardeşliği yaşıyor,
Yine Erdoğan ismiyle mutlu olduk,
Aziz Erdoğan Başkan oldu, biz kurtulduk.
MEMET AVŞAR


MEMET AVŞAR-ARDAHAN


04:03, 07.05.2020


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500