Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ARDAHAN GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK ÇALIŞANLARI VE GÜVENLİK GÖREVLERİ İÇİN YÜZ SİPERLİĞİ Ü

ARDAHAN GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK ÇALIŞANLARI VE GÜVENLİK GÖREVLERİ İÇİN YÜZ SİPERLİĞİ Ü

 Fotoğraf

ARDAHAN GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ  SAĞLIK ÇALIŞANLARI VE GÜVENLİK GÖREVLERİ  İÇİN YÜZ SİPERLİĞİ ÜRETİYOR
MEMET AVŞAR -ARDAHAN
Ardahan gençlik spor il müdürlüğü kendi tesislerinde Jandarma, polis ve sağlık çalışanları için yüz siperliği üretiyor. Corona (COVID-19) pandemisi nedeniyle artan hasta sayısı ve sağlık çalışanlarının güvenlik önlemlerinin artırılması gerekliliği üzerine harekete geçen Ardahan Valiliği, kamu, kurum ve Kuruluşlarına  bu doğrultuda görevler verdi.

Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Bilent Akar, ‘’ Sağlık çalışanlarımıza, polis ve jandarma başta olmak üzere diğer kamu kurum ve kuruluşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için günde 500 adet yüz kalkanı üretiyoruz. Bakanlığımızın emirleri doğrultusunda bu çalışmalar şu anda 81 il müdürlünde devam ediyor.’’ Diye ifade etti.

Çalışanlardan Osman Yıldız ise, ‘’yüz maskenin bir yanına Türk bayrağını, diğer tarafıan ise bakanlığımızın logosunu yapıştırıyoruz, biz iki vardiya halinde  burada 10 arkadaş çalışıyoruz,  bizim mesaimiz birazdan bitecek yerimize gece vardiyasında çalışacak  olan arkadaşlar gelecek.’’dedi.
     

Ardahan geçlik spor il müdürlüğü kurumun atölyelerinde iki vardiye halinde hizmet veriyor. Her vardiyede 10 kişi çalışıyor, günde 500 adet yüz siperliği üretiliyor. Tamamen ücretsiz dağıtılan bu maskeler, Ardahan Devlet hastanesi, Jandarma, polis ve sağlık çalışanlarının tamamının ihtiyacını karşılıyor.


18:26, 08.04.2020


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500