Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » GÖLGE ETMEYİN BU MEMLEKETE ARTIK

GÖLGE ETMEYİN BU MEMLEKETE ARTIK

 Fotoğraf

Her sene aynı hikaye göl dondu. Kura nehri dondu. Kıyamet koptu. Birileri öyle yaygara koparıyorlar ki anlamıyorum. Donacak tabi 2000 li rakımlı coğrafyada başka ne olacaktı. Çiçek mi açacaktı ? Ne kadar gereksiz iş yapan var. Ancak bu mevsimde bu doğa harikasını nedense gören yok.

Dünyanın heryerinde insanlar kendi memleketinin tanıtımını yaparlar. Fazla insan çekebilmek için, finansman bir hareketlilik sağlamak için, doğup büyüdükleri topraklara karşı borcunu ödemek için.

Ardahan’ın öyle hain evladı var ki düşman başına dersin, suyunu, ekmeğini, dünyanın en temiz havasında faydalanmasına rağmen ihanet içindeler. Hiç bir düşman bu güzel memleketi dünyaya böyle kötü anlatmaz.

Saklı güzellikleriyle, saklı gölleriyle, saklı ormanlarıyla, saklı mağaralarıyla, çayırıyla, çimeniyle, kristal karıyla ve saklı tarihiyle sanki tüm dünyaya küsmüş bir Ardahan var. “Bırak beni, öyle kalayım “ diyor.


22:50, 30.11.2019


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500