Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BU NASIL TOY, DÜĞÜN Kİ KOMŞU YOK

BU NASIL TOY, DÜĞÜN Kİ KOMŞU YOK

 Fotoğraf

BU NASIL TOY, DÜĞÜN Kİ  KOMŞU YOK

Ardahan Kültür ve Bal festivali tüm cılız haliyle devam ediyor. Üç gündür Ardahan toy, düğün yapıyor ama beceremiyor.

Ki ilan ettikleri şey CHP ‘nin gövde gösterisinden öteye gitmiyor.

Asıl sorulması gereken soru şu; Gümüşhane Gürcistan ile sınır değilken festivallerinde Gürcistan ve diğer kafkas ülkelerini davet ederken, Ardahan belediyesi böyle önemli bir festivalde neden komşularını davet etmedi? Eğer komşunu düğününe çağırmasan o düğün salonu boş kalmaz mı? Dünya aleme rezil olmazmısın?

Eğer Faruk Başkanın amacı Ardahan’ın kültürünü ve balını tanıtmaksa bunu bütün dünyaya ilan etmesi gerekmez miydi? Bu nasıl bir zihniyet? Kuyu dibinde yaşıyorlar sanki, sanıyorlar ki gökyüzü kuyu ağzı kadar. Oysa CHP ‘nin yıllardır yaşadıkları kuyuda çıkmalarının zamanı geldi, geçiyor bile. Artık değişime ve uygar dünyaya entegre olma zamanı olduğunu birilerinin onlara hatırlatması lazım.

CHP böyle yoluna devam ettiği taktirde bunun ne millete, nede devlete bir faydası olmayacağını bilmesi lazım. Halkçılık ilkesinde uzaklaşarak, ulusalcılığa hapsolmuş CHP, bir avuç zenginin partisi olma yolunda. Bu da CHP ‘nin sonu demektir. Demirel döneminin popüler ismi Sabah yazarı Yavuz Donat’ı ısrarla Ardahan’a davet ederek zorla ağırlayan Faruk Demir’e halk soruyor “ Bu lahana, bu ne turşu, bu ne perhiz?”

KILIÇDAROĞLU ‘NUN BUNLARDA HABERİ YOK MU?

CHP ‘li Esenyurt Belediyesince Depo durağı civarında kurulan çadırlarda kurbanlık satışları devam ediyor. Ardahan, Kars, Erzurum ve Ağrı başta olmak üzere farklı illerden gelen besiciler, satışlardan ziyade kurban pazarlardaki genel şartların yetersizliğinden yakınıyorlar. Su yok, temizlik yok, tuvalet yok, yani insana değer veren hiç bir bulguya rastlanılmıyor. Pazar alanını gezdim besiciler isyan ediyor. Kemal Deniz Bozkurt ayrı alemlerde besiciler, “ Bu nasıl belediye 16 bin lira çadır başına bizden ücret aldılar. Sonrasında uğrayan yok, toz, toprak, çöp içerisinde kaldık. Elimizi yıkamaya su bulamıyoruz, tuvalet yok, su yok, hiçbir yaşam alanı mevcut değil. CHP ‘ye oy verdik. Her şey güzel olacak dedikleri şey bu muydu?”

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bu başkanları yanına alıp Ardahan’a çıkarma yaparken bunların bölgelerinde nasıl hizmetler yaptıklarından haberi var mı acaba? MEMET AVŞAR


22:44, 04.08.2019


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500