Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » FEDERASYONLA ARDAHAN’I ZİRVEYE TAŞIYAN BAŞKAN ERGÜDER ŞİMDİ

FEDERASYONLA ARDAHAN’I ZİRVEYE TAŞIYAN BAŞKAN ERGÜDER ŞİMDİ

 Fotoğraf

FEDERASYONLA ARDAHAN’I ZİRVEYE TAŞIYAN BAŞKAN  ERGÜDER ŞİMDİ

Ardahan, Ankara Dernekler Federasyonu Başkanı Ergüder Şimdi’yi  Göleli bir hemşerimiz  olarak biliriz. Ancak hepsi bu kadar değil, değerli hemşehrimizin kimsenin henüz bilmediği bir yönünü keşfettik.

Ergüder başkan, Ankara’da güçlü bir Ardahan lobisi oluşturmuş. Bu güçlü lobinin farkına varan ise kırk derede at öldüren CHP’liler. Nihayet sonunda Baytar olmayı başardılar. CHP’nin yönetim kadrosu Ergüder ŞİMDİ gibi, donanımlı ve vizyonlu insanların farkına vararak yanına aldılar. Bu yüzdende 31 mart seçimlerinde özelikle 3 büyük kentin belediyesini almayı başardılar.

Sn, Şimdi’nin Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı olarak seçilen  CHP adayı Mansur Yavaş ile seçim öncesinden gelen bir dostluğu var. Başkan Yavaşın Şindi’ye seçimler öncesinde vermiş olduğu bir sözü vardı. Ankara’da Ardahan Kültür Evi sözü, evet bu Ardahan için çok büyük bir nimet, zira bu kültür evi öyle bildiğimiz basit bir kültür evi olmayacak, kadim Ardahan’ın kültürü ülkemizin Başkentine taşınacak ve Ardahan burada çok daha güzel bir şekilde tanıtılacak. Sonrada Ardahan’a bu sayede gelecek olan turistlerle bu girişim taçlanmış olacak.

Bu kültür evi adeta bir kampüs görünümünde olacak. İçinde sosyal tesisler, otel ve cafelerinde yer alacağı önemli bir kültür kompleksi olacak.
Sn.  Mansur Yavaş  başkan seçilir seçilmez sözünü tutacağının müjdesini başkan Şindi’ye verdi.  Yavaş’ı makamında ziyaret eden Şindi ve yönetimi büyük bir ilgile karşılandılar. Başkan Yavaş’a Ardahan’ın yerli ürünleri hediye edildi. Bu ziyarete gayet memnun kalan Yavaş, dostu Ergüder Şindi’ye o önemli müjdeyi verdi. Başkan ŞİMDİ teşekkür ederken, Mansur Yavaş için ‘çok değerli bir devlet adamı ‘diye bahsetti. Ayrılırken güzel Ardahan için önemli bir adım atmanın huzuruyla ayrıldı.

Şindi ve yönetiminde ki arkadaşları büyük bir Ardahan lobisinin varlığını bu önemli adımla kanıtlamış oldular. Ardahan Kültür Evi tamamlandığında artık her Ardahanlının Ankara’da bir evi olacak. Hiçbir Ardahanlı Ankara’da kendisini gurbete hissetmeyecek. İşte tüm bunlar Ankara Ardahan Dernekler Federasyonu Ergüder ŞİMDİ ve yönetiminin başarılı ve donanımlı çabalarını sonucunda gerçekleşecek.

Tutap ödül töreni için geldiğim Ankara’da başkan Ergüder şindi’nin Ardahan için yaratmış olduğu bu güçlü lobiyi görmek bizi gururlandırdı.

Tüm Ardahanlılar adına bu önemli adım için şimdiden başkan Şindi ve arkadaşlarına teşekkürü bir borç olarak görüyorum.
MEHMET AVŞAR-ANKARA


09:15, 27.04.2019


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500