Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Bülbülan Fatih’in Oğlu Tahtı Devraldı

Bülbülan Fatih’in Oğlu Tahtı Devraldı

 Fotoğraf

Bülbülan Fatih’in Oğlu Tahtı Devraldı

Bülbülan Fatih’i olarak tüm Türkiye’ye nam salan ve geçen yıl ani bir kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Muharrem Bozkurt’un oğlu, Emrah Bozkurt Bülbülan Yaylasında turizm sezonunu açtı.

Babasının vefatından sonra çok zor günler geçiren genç turizm işletmecisi Emrah Bozkurt Bülbülan Yaylası’nda ki baba mirası işletmeye sahip çıkarak buraya gelen yerli yabancı turistlere unutulmaz anlar yaşattıyor.

Ardahan- Artvin sınırının 2800 rakımlı Bülbülan yaylası sezona merhaba dedi. Metrelerce kar kütlesiyle çevrili Resturantların mutfaklarında doğal ortamlarda yetişen hayvansal ürünler yerini aldı.

Artvin’in Hopa ve Kemalpaşa ilçesinde gelen bazı müşteriler Emrah Bozkurt ‘un işletmeciliğini ve çalışanların hizmetlerini öve öve bitiremediler.
Çocuklar ise bahar ile kış arasında bir zaman diliminde çocukluğunu doyasıya yaşadılar. Bir kar topu oynadılar bir yanda da yemyeşil otlaklarda doyasıya koşup oynadılar.

İşletmeci Emrah Bozkurt, “ Herkesi Bülbülan Yaylası’na bekleriz, Bülbülan Fatih’i babam Muharrem Bozkurt bize bir marka Resturant devreti. Bizde bu mirası layıkıyla yerine getirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Burası et deposudur. En organik etler bizde bulunur. Saç tava, çağ kebabı ve diğer et yemeklerimizin tadı dünyanın hiçbir yerinde bulamasınız. Zira burada hayvanlar tamamıyla doğal yemlerle besleniyorlar.
Bu yüzden sağlıklı bir yaşam için Bülbülan yaylası diyoruz. Sloganımız bu. “ şeklinde konuştu. Mehmet AVŞAR


09:16, 15.04.2019


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500