Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Çıldır ‘ın İki Gizli Kahramanı

Çıldır ‘ın İki Gizli Kahramanı

 Fotoğraf

Çıldır ‘ın İki Gizli Kahramanı

Her memleket bazen iyi insanların yüzü suyu hürmetine varlığını idame eder ancak hep zafer nedense hep hak etmeyenlerin olur.

İşte Ardahan’ın Çıldır İlçesinde de tamda bu durum yaşanıyor. K Yakup Azizoğlu nun tekrarda aday gösterilmesi çok doğru bir karar idi. Bunun da meyvesini aldı Azizoğlu ezici bir çoğunlukla Ak parti adayı olarak galip geldi.

Ancak Ak parti il genel meclis üyeliğinde aynı doğru seçimi yapamadı. Orada adaylık hakı Ethem Özcan’ın idi. Gösterilmediği gibi Özcan’ın meclis üyeliği döneminde Çıldır ‘a yaptığı olağan üstü hizmetler görmezden gelindi. Azizoğlu ile Özcan ço özverili bir çaba ile geçen beş yıl içinde adeta destan yazdırdılar.

Özel idare Genel Sekreteri Anıl Aksel’in de destekleriyle Çıldır adeta çağ atlatı. Tabiki Orhan Atalay’ın Ankara’da bu ekibe verdiği destekte çok önemliydi. Ayrıca İl Başkanı Hakan Aydın, merkez ilçe başkanı Fırat Avşar ve son anda Ardahan’a atanan Vali Mustafa Masatlı daha yeni olmasına rağmen çok güzel işlere imza atı.

Ancak bu gizli kahramanların içinde Ethem Özcan gibi bir isminin ekip dışında bırakılması özelikle Çıldır için bir kayıp oldu.

Azizoğlu, Özcan, Aksel, Atalay, Masatlı, Aydın ve Avşar gibi insanlar bu memlekete lazım sahip çıkmak lazım. Yoksa sonrada dizimizi dövmenin bir anlamı kalmaz.

Ethem Özcan şimdi Tutap Çıldır ilçe Başkanı memleket aşkı bitmeyen bir adam. Çıldır ‘a nasıl Turist çekeriz diye gece gündüz çalışıyor. İlçesini Türkiye ‘ye ve dünyaya tanıtmanın gayreti içerisinde. Şeytan kalesini UNESCO dünya kültür mirasına alınması için başkan Azizoğlu ile birlikte girişimde bulunan bir isim. Belkide Özcan’ın bu yönünü çoğu Ardahanlı ve çıldırlı bilmiyor. Şimdi bu iki isime neden gizli kahraman dediğimin sadece nedenlerin birisidir bu. Mehmet Avşar / Sabah


19:19, 11.04.2019


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500