Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » LEVENT BİLGİLİ'DEN ARDAHAN HALKINA TEŞEKKÜR

LEVENT BİLGİLİ'DEN ARDAHAN HALKINA TEŞEKKÜR

 Fotoğraf

Levent Bilgili’den Ardahan Halkına Teşekkür

31 Mart yerel seçimlerinde partisinin oylarını artırarak nerede ise 3-0 önde yarışı tamamlayacak iken, çok az bir fark ile 3. Sıradaki il genel meclis adaylığını kaybeden, Ak parti il genel 1. Sırada seçilen Levent Bilgili tüm Ardahanlılara teşekkür etti.

Bilgili, “ Ardahan Merkez ve köylerimizdeki vatandaşlarımızın şahsıma ve partime göstermiş oldukları ilgi alaka seçim çalışmalarımız sırasında bizi olağanüstü motive etti. Bu moral ve güçle 31 Mart seçimlerde partimizi 1. Parti yaparak 2 tane il genel meclis üyesi elde ettik.
Çok az bir oy farkıyla 3, sıradaki arkadaşımız Cevdet Yıldız kaybetti.

Tabiki buruk bir sevinç yaşıyoruz. Bu seçimlerde ne yazık ki belediyeyi kaybettik. Ak Belediyecilik hizmetlerinde halkımız 5 yıl boyunca mahrum kalacak.

Ardahan bizim memleketimizdir. Yapacağımız her hizmet Ardahan’ımızı doğunun yıldızı haline getirmelidir. Başta STK ‘larımız olmak üzere tüm bileşenlerimizle Birlikte bir güç oluşturacağız ve Ardahanımızı kalkındıracağız.

ATALAY, AYDIN VE AVŞAR'A TEŞEKKÜR ETTİ

Öte yanda milletvekilimiz sn. Orhan Atalay ve İl başkanımız Hakan Aydın ve merkez ilçe Başkanı Fırat AVŞAR'ın çok değerli katkılarını ve hizmetlerini unutmak olmaz. Sn. Vekilimiz Atalay bey, sadece Ardahan’da değil, Türkiye’de ve dünyada taktir toplayan bir siyasetçi ve aynı zamanda bir bilim adamıdır. Ardahan ve ülkemiz kendilerine çok şey borçludur. Böylesi güzide siyasetçilerle önümüzde ki yılarda halkımıza çok güzel hizmetlerde bulunacağımıza olan tamdır.

DURMAK YOK HİZMETE DEVAM

Tekrardan 31 Mart Mahalli Yerel Seçimleri ülkemize, devletimize, milletimize, özellikle Ardahan'imiza hayırlı olmasını dilerken; Meclis Üyesi arkadaşlarım, mahalle başkanlarım, mahalle yönetimlerimiz, seçim günü sandık başlarında görev yapan ve müşahit arkadaşlarım, ve çok kıymetli halkımız! Bizleri onurlandırdığınız için sizlere partim adına, kendi adıma çok teşekkür ediyorum. Bizleri bu göreve layık gördüğünüz için elimizden geldiği kadar hakka, hukuka riayet ederek sizlerin her zaman gücüm yettiğince yanınızda olacağım. Bu vesileyle hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Sağolun, var olun Allah(c.c) emanet olun.

Bundan sonra Ardahanımızın çözüm bekleyen bütün köy ve ilçelerin ne ihtiyacı varsa gündüz- gece demeden çözümü için uğraşacağız ve bütün vatandaşlarımızın efendisi değil, hizmetkarı olacağız.'' şeklinde konuştu.
HABER; MEHMET AVŞAR-SABAH


18:16, 04.04.2019


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500