Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » İL BAŞKANI HAKAN AYDIN'DA AÇIKLAMA

İL BAŞKANI HAKAN AYDIN'DA AÇIKLAMA

 Fotoğraf

31 mart seçimlerinde partisini 1. parti yapan Ardahan Ak Parti İl Başkanı Hakan Aydın. seçimler sonrasında kamuoyuna şu açıklamayı yaptı;



Değerli dava arkadaşlarım ve Ak Parti Ardahan Teşkilatlarımızın çok kıymetli neferleri,

Daha güzel bir Ardahan, daha gelişmiş ve daha yaşanabilir bir Ardahan inşa edebilmek için çıktığımız yolda, aziz milletimiz sandıkta kararını vermiştir. Demokrasi mücadelesi verdiğimiz bu kampanya döneminde, millî irade herşeyin üzerindedir, alınan kararlara saygılıyız. Bu davaya gönül verdigini idda eden herkesi de saygıya davet ediyoruz. Yapılan eleştiriler maksadını aşsa da Ak Parti teşkilatını yıpratmamak adına cevap vermiyoruz. Eleştiriye açığız ama iftirayı kabul etmiyoruz.

Bizim gayemiz ve derdimiz bellidir. Derdimiz ve Gayemiz Elhamdülillah büyük bir amaca hizmet etmektir. Bu amaç; ilimize, ülkemize ve ümmetimize daha çok hizmet etmektir. Daha güçlü bir Türkiye ve daha güçlü bir Ardahan için mücadele vermekteyiz. Davamızdan ve amacımızdan her ne olursa olsun asla vazgeçmeyeceğiz. Seçimler sadece bir tercih meselesi ve bir süreçtir. Kazanılır yada kaybedilir. Milletimiz iradesi ve tercihi bu süreçlerde belirleyici olan en yegane karardır. Milletimizin kararı demokrasinin gücünü temsil eden Milli Irade'dir. Bu sebeple milletimizden hasıl olan bu tercihlere saygımız her daim sonsuzdur.

Kıymetli dava arkadaşlarım,
5 Kasım 2018 tarihinde aday adaylık süreci ile başlayan ve 31 Mart Yerel seçimleri ile nihayete eren bir süreç geçirdik.
Bu süreçte Ardahan Belediye Başkan Adayımız olan Sayın Yunus Baydar'a , Teşkilâtlarımızın ve Ardahan Halkımızın nezninde özellikle teşekkür ediyorum. Bu davaya gönül verip her zaman üstüne düşeni fazlasıyla yerine getirmiş bir neferimiz olarak Allah kendisinden ve cümlesinden razı olsun.

Belediye başkanlığı aday adaylık sürecinde Partimizden aday adayı olan; mevcut başkanımız Faruk köksoy ve Mikail Kayatürk, Fevzi Karakoç, Erdal Başdemir, Halil İbrahim Dursunoğlu, Salih Topçu, Mete Koç' a da ayrıca teşekkür ediyorum.

Yine bu süreçte ilçe belediye başkan adaylarım, Kemal Yakup Azizoğlu, Ilhan Gültekin, Cahit Ulgar, Taşdemir Çoban, Özge Derdiyok ve Yücel Akkoç 'a da teşekkürlerimi sunuyorum.

AK Parti ilçe başkanlarım, Sinan Karatay, Yusuf Yılmaz, Tanju Kilit, Songül Öner, Nevriye Derdiyok ve Dursun Çakmak başkanlarıma bu süreçte canla başla mücadele ettikleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Partimizden il genel meclisi için aday olan, Levent Bilgili, Selami Şenel, Cevdet Yıldız, İkram Demirci, Semra Kaya, Gülten Özdemir ve İl genel meclisi için müraacat yapmış bütün aday adaylarımıza,

Yine partimizden belediye meclisi için aday olan ve geçirdiğimiz seçim sürecinde partimizin ve başkan adayımızın kazanması için gece gündüz demeden çalışan, Levent Yıldırım, Ömer Yılmaz, Murat Karaca, Selda Koç Avşar, Irfan Aktaş, Hasan Şenel, Zafer Aşcı, Muhammet Ali Nalbant, Kıvanç Işık, Hakkı Kavak, Ensar Toksoy, Meral Tükenmez Mermer ve Kontenjan adaylarımız, Tuncay Kayatürk ve Güven Demir e de ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Yine partimiz bünyesinde ilçelerimizden başvuru yapan bütün İl Genel Meclisi Aday Adaylarımıza,
Ilcelerimizden Belediye Meclisi için müraacat yapan bütün Aday Adaylarımıza da ilçe teşkilâtlarımız nezlinde teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu süreçte bizleri yanlız bırakmayan ve ilk günden son güne kadar büyük bir mücadele veren Merkez Ilçe Başkanım Fırat Avşar 'a, ve merkez ilçe yönetimindeki bütün başkan yardımcılarına, Seçim işleri Başkanı Tecvit Değirmenci ve ekibine,

Gençlik Kolları başkanım Fevzi Bozkurt ve genclik kolları yönetim kurulundaki kardeşlerime ve bütün ilçelerimizin Geçlik Kolları Başkan ve Yönetimlerine,

Kadın Kolları Başkanım Selda Kılıç ve kadın kolları yönetim kurulundaki arkadaşlarım' a ve bütün ilçelerimizin Kadın Kolları Başkan ve Yönetimlerine tek tek teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.

Aynı zamanda sahada bizimle çalışan, desteklerini esirgemeyen bizi yalnız bırakmayan MHP İl Başkanı HÜLYA DAVUTOĞULLARI'NA ,MHP adayı olan HALİL KAÇAR'A ,gençleriyle yanımızda olan Ülkü Ocakları Başkanı SERKAN YILDIZ' a ve ülkücü camiaya teşekkürü borç bilirim

Yine Partimizin ve Teşkilâtlarımızın il, ilçe, belde ve köylerinde görev yapan, Mahalle Başkanlarımıza ve Köy Temsilcilerimize, katkılarından ve emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum.

Ve bu süreçte bizleri yine yalnız bırakmayan, partimize kurulduğu günden bu güne kadar destek veren çok kıymetli Ardahanlı hemşehrilerime de teşekkürü bir borç biliyorum. Allah hepsinden razı olsun.

Son olarakta Ilimizin dört dönem Milletvekilliğini yapan, Ardahanımız için gece gündüz çalışan, Memleketimizin derdi ile dertlenen, tek gayesi Ardahanın daha gelişmiş ve daha kalkınmış bir il olması için çalışan, seçim sürecinde bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Milletvekilimiz Prof. Dr. Sayın Orhan Atalay Hocamıza, Partimiz, Tüm Teşkilâtlarımız ve Ardahanlı hemşehrilerimiz nezlinde teşekkür ediyorum. Allah cümlesinden razı olsun.

Değerli Dava Arkadaşlarım ve Kıymetli Hemşehrilerim, siyaset sahnesi bir süreçtir ve bir bayrak yarışıdır. Bizim gayemiz bayrağı bir adım bile olsa ileri taşımaktır. Bu bayrak yarışında herkesin bu bayrağı taşımak için hevesli olması elbette ki bizim için bir onurdur. Illaki herkesin kendine göre bir amacı bir gayesi vardır. Lakin Allahın biz kulları üzerinden de bir hesabı vardır. Ve siyaset kesinlikle Nasip işidir. Takdiri ilahi belli iken, Nasip yazılmışken sebeplere takılıp kalmanın kimseye bir yararı olmaz. Çünkü biz biliriz ki Allah dilemedikçe Kul dileyemez. Allah ülkemize, ilimize ve hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin. Hepimizin hayatta üzerine düşen bir rol ve imtihan vardır. Ve bizler o rolü oynuyoruz ve imtihana tabi tutuluyoruz. Allah'tan gelen her şeyin başımız üstünde yeri vardır.
Rabbimin kahrı da hoştur lutfuda.

O yüzden diyorum ki;

Hak şerleri hayr eyler
Zannetme ki gayr eyler
Arif anı seyr eyler
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel

Bir işi murad etme
Olduysa inad etme
Hak'tandır o reddetme
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler.

Değerli Dava Arkadaşlarım yazımı burada noktalarken bu seçimde az çok demeden emeği geçen herkese bir kez daha tek tek teşekkür ediyorum.
Allah hepinizden ve cümlenizden razı olsun. Hepinize saygı, sevgi ve muhabbetlerini sunuyorum.
Allah'a emanet olun...
AK Parti Ardahan Il Başkanı Hakan Aydın


11:25, 04.04.2019


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500