Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » DOKTORLARIMIZIN ÜSTÜNDE ELLERİNİZİ ÇEKİN

DOKTORLARIMIZIN ÜSTÜNDE ELLERİNİZİ ÇEKİN

 Fotoğraf

Doktorlarımızın üstünde ellerinizi çekin

Uzman Dr. Birand Taneri Başhekimlik görevini devraldıktan sonra Ardahan Devlet Hastanesi deyim yerindeyse destan yazmaya başladı.

Çevre il ve ilçelerde, özelikle Artvin ‘in Şavaş ilçesinde hastalar burayı tercih etiler.
Ancak herne hikmetse bu iyi gidişatı hazmedemeyenler ortay çıktı. Ben Dr. Taneri’yi Başhekim olmadan önce tanımazdım. Hastanede topladığımız haberleri bir araya getirip derlediğimizde
Ortaya müthiş bir başarı öyküsü çıktı.

İşte Ardahan Valisi Sn. Mustafa Masatlı ‘nın kısa sürede özverili çalışmalarından dolayı başhekim Taneri yi takdir etmiesi ve bir “Başarı Belgesi” ile onurlandırmış olmaları başhekim hakkındaki tespitlerimizin doğrululuk payını artırmaktadır.
Başarı bir ekip işidir gece gündüz demeden birlikte şifa dağıtmak için mücadele eden sağlık neferi arkadaşlarınıda unutmamak gerekir. Tüm bu başarın içinde yer alan Prof. Dr. Orhan Atalay ve Sağlık müdürü Erkan Özdemir’i de unutmamak lazım.

İşte Son 6 ayda Ardahan devlet Hastanesinin başarılarla dolu karnesi;

☘ Ardahan Devlet Hastanesi tarihinde bakanlık verimlilik yerinde değerlendirme puanı Başhekim Taneri ‘nin üstün gayretleri sayesinde rekor kırarak 90 üstü puanla tüm Ardahan'lıları onurlandı.
☘ Başhekim Taneri ‘nin Hastanedeki olağanüstü çabaları ve uzun uğraşlar sonucunda kazandırdırmış olduğu Optik Kohorens Tomografi ve Göz Anjio Cihazları sayesinde artık bir retina merkezine dönüştürülmesi . Ardahan hasta sevk etmeyeceği gibi Ardahan’a hastalar memnuniyetle sevk edilebilir.
☘ Başhekim Taneri ‘nin yoğun çabası ile Ardahan tarihinde ilk Akciğer Bronkoskopi uygulaması gerçekleştirildi.
☘ En son teknoloji ürünü 64 kesit Bilgisayarlı Tomografi cihazı Acil Servis bünyesine çok zorlu bir süreçle kuruldu ve gerekli yazılım desteği ile Kroner damarları (Kalp damarları) görüntüleyebilecek çalışmalar araştırmasına başlanıldı.
☘ Ameliyathaneye kurulan Leica kayıt yapabilen dev mikroskobumuz ile en zorlu ameliyatları yapmaya başlanıldı.
☘ Sağlık müdürlüğünün koordinasyonu ile Doğu Anadolu Bölgesinde en fazla organ bağışı yapılan Hastane oldu.
☘ Türkiye Futbol Federasyonu antrenör Acil Yardım Eğitimini yoğun katılım ile Yine bu başhekim zamanında verildi.
☘ Hastanenin hekim açığını milletvekili Atalay ve Ardahan'lı bürokratlar desteği ile giderildi. Eksik bölüm kalmadı. Belki de Ardahan tarihinin en geniş ve başarılı hekim kadrosu ile şu an çalışılıyor. Pratisyen hekimlere uygun şartları sağlanıldı, önceki yıllarda olduğu gibi istifa edip ayrılmalarına gerek kalmadan sağlık hizmetini kaliteli yürüttüşdü. . Huzur ortamı hekimleri de bir arada tutu.
☘ Hastanede kronikleşmiş bir dolu sorun için köklü, dinamik çözümler üretmeye muktedir olundu. sağlık personeli arasında huzuru tesis ettii,

Böylesine başarılı bir grafik çizen Başhekim Birand Taneri hocamız sosyal medya üzerinde çok sevdiği Ardahan’da gitmek zorunda bırakıldığını ifade ediyor. Ancak biz bu işin peşini bırakmayacağız. Taneri hocamız memleketimize lazım. Kimsenin egosuna kurban edilmeyecek kadar değerlidir.

FETÖ HER YERE SIZMAYA ÇALIŞIYOR

Zorlu bir süreçten geçiyoruz. 31 Marta seçimler var. Ancak Fetöcüler başta olmak üzere bazı Erdoğan düşmanları tüm Türkiye’de olduğu gibi Ardahan’da da siyasi partilerin içine sızmış durumdalar.

Son günlerde devlet hastanemizdeki başarılı hizmetlere karşıda bir karşı operasyon içine giren bu fetucu kriptocular, özelikle kronikleşen sorunları baş hekim seçilir seçilmez hızlı bir şekilde çözen, Başhekim Birand S. Taneri’ye karşı acımazca yürütüyorlar.

Bütün gayretleri bu güzide doktorumuzun ve diğer özverili çalışmalarıyla tıpkı Dr. Taneri gibi destan yazan doktorlarımızın moralini bozmak , onları ve hastane kurumunu işlevsiz hale getirmek.
Yerine ise kendi cenahında birilerini oraya oturtmak ve tekrar yitirdikleri parelel gücün hortlamasını sağlamak.
Ancak unuttukları bir şey var Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ‘a karşı yapılacak her sinsi plan bu ülkenin evlatları olarak bizler izin vermeyeceğiz.
Bazı kurum ve kuruluşlar üzerlerinde devletimize ve Cumhurbaşkanımıza yapılabilecek olan her türlü kirli oyunu bozacak bilinçli bir millet var karşılarında. Öyle siyasi partilere sızarak kendilerine kalkan sağlayacaklarını zannetmesinler. Biz bu oyunu bozarız.

Bu ülke öyle kolay kurulmadı. Başkan Erdoğan düşmanlığı bu hainleri kudurtmuş durumda. İşini iyi yapan yöneticileri hedef alıyorlar. Onlara çalışmayın, işinizi iyi yapmayın diyorlar. Sağlık çalışanlarımızın, eğitimcilerimizin ve diğer kurum çalışanlarımızın moralini bozuyorlar.

Buda fetöcülerin bir başka kirli planı olarak ortaya çıkmış durumda. Artık buz dağının görünmeyen kısmıda yavaş yavaş buzların çözülmesiyle görünmeye başlamıştır. Artık Fetöcüler korksun. Onların tekrardan ülkeyi ele geçirmelerine izin vermeyeceğiz.
Mehmet Avşar/Sabah


10:23, 24.03.2019


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500