Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » HANAK'TA NECAT TUNA DEPREMİ

HANAK'TA NECAT TUNA DEPREMİ

 Fotoğraf

Hanak ‘ta Necat Tuna depremi




Necat Tuna ‘nın 2004 ile 2009 yıları arasında Ortakent Belediye Başkanlığı sırasında yaptığı başarılı hizmetlere rağmen, gençlerin batıya olan özlemleri nedeniyle göç ortakenti belediyelikte düşürdü.

Nüfusu azalan Ortakent tekrar köy olmasın diye dönemin Ortakent belediye Başkanı Necat Tuna burayı Hanak ilçesine mahalle olarak bağladı.

Ancak başkan Tuna’nın beldesine olan aşkı hiç bitmedi. Yıllar sonra beldesi mahalle haliyle belediyenin hiç bir hizmetinde faydalanamadığını görünce tüm Hanak bölgesi için Hanak ilçesinde Dsp ‘de Belediye Başkan Adayı oldu.

Hanak ‘ta Necat Tuna’ya ilgi yoğun. Geçmişte yaptığı hizmetleri onu şu anda Hanak ‘ta sürdürülen yarışın galibi yapmış olduğunu gösteriyor.

Tuna seçileceğine kendiside halkta inanmış durumda.
Seçilmesi durumunda ise kişisel ilişkilerinide kullanarak bu ilçeye devasa yatırım ve istihdam için büyük faaliyetler içinde bulunacağını vaat etti.
Tuna, sözlerini şöyle sürdürdü, “ Belediye Başkanı seçilir seçilmez ki seçileceğime eminim ilk yapacağım şey özelikle Ortakent mahallemizin hali perişan, her taraf çöp, bakımsızlıktan binalar dökülüyor. Öncelikle bu mağduriyeti gidermek için, Hanak için gideceğim devlet büyüklerinde ve iş adamlarında yardım isteyeceğim. ne kadar vatanını, milletini seven insanlar varsa hepsinin kapısını çalacağım.

Ortakent ‘e belediyenin bir şubesi olacak 24 saat hizmet devam edecek. İşsiz gençlerimiz öncelikle istihdam edilecek, bütün gençlerimize iş imkanı sağlayacağım. Aldığım maaşı yoksul ve ihtiyaç sahibi ailerin yardımında kullanılacak. Ben ne para için, nede koltuk için bu göreve talibim. Tamamıyla memleketime olan sevdam yüzünde bu makama talibim. “Şeklinde konuştu.

Haber: Mehmet Avşar


12:36, 22.03.2019

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500