Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ARDAHAN TRT EKRANLARINDA TANITILACAK

ARDAHAN TRT EKRANLARINDA TANITILACAK

 Fotoğraf

ARDAHAN TRT EKRANLARINDA TANITILACAK

Ardahan TRT Kürdü ekranlarında bir saat boyunca “ Dawiya hafte “ programında tanıtılacak. TRT Kürdi Ardahan Muhabiri ve TUTAP Temsilcisi Mehmet Avşar ve konukları iş adamı Orhan Gökdemir, Arıcılar Birliği Başkanı İlhan Evliyaoğlu, Dengbej (sanatçı) Efendi Bingöl Cumartesi saat 9;30’da sunulacak programda Ardahan’ın Tarihini, kültürünü, yerel ürünlerinden coğrafik işaret alan balı, kaşarı, kazı ve folklorunu bir saat boyunca tanıtacaklar.
Canlı yayında konuşmacılar Ardahan’ı tanıtırken bir yandan da Avşar’ın il merkezinde ve ilçelerinde çektiği görüntüler ekranlarda olacak.

Bu devasa tanıtım seferberliği Ardahan’da 7’den 70’e herkesi heyecanlandırdı. Türkiye’de bir Ardahan ilinin varlığı Türkiye’nin en büyük devlet televizyonu olan TRT ekranlarında Ardahan’da yaşayan usta Gazeteci – Yazar Mehmet Avşar ve Ardahanlı konukları tarafından tanıtılması ayrıca olumlu bir gelişme olarak kabul gördü.

Öte yanda Ardahan Valisi Mustafa Masatlı ve Ak parti Milletvekili Orhan Atalay tarafından da bu önemli tanıtım seferberliğine destek geldiği ve Avşar’ı kutladıkları öğrenildi.
HABER MERKEZİ
http://www.dogugunesi.com


02:22, 06.03.2019


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500