Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » TUTAP 10 YAŞINDA

TUTAP 10 YAŞINDA

 Fotoğraf

TUTAP (Turizm ve Tanıtma Platformu)  Genel Başkanı Fikret Yıldız, TUTAP'ın kuruluşunun 10. yılı nedeniyle bir  açıklama yayınaldı.

'10. YILINDA TUTAP ' ADI ALTINDA YAYINLADIĞI AÇIKLAMA ŞÖYLE;

Turizm ve Tanıtma Platformu ( TUTAP ) kuruluşunun 10. yılında bütün illerimizi kapsayacak tanıtma seferberliği başlatıyor. Ülke tanıtımı, sadece yurt dışından daha fazla turist gelsin algısı olarak değerlendirilmemelidir. TUTAP yönetimi olarak çok detaylı planlamalar yaparak sahip olduğumuz tarihi, kültürel yöresel ve doğal zenginliklerimizi ortaya çıkarıp, marka değerlerini artırıp uluslararası alanda bu çeşitliliğimizi hak ettiği şekilde sunmanın gayreti içerisindeyiz. Bunu başarmanın en önemli faktörü, öncelikle tanıtma odaklı envanterimizi çıkarmamız, yerelde dinamikleri harekete geçirip kamu kurumları, STK’lar ve özel sektör ile beraber güç birliği yaparak bu heyecanı oluşturmamız gerekiyor.
Kültür ve Turizm Bakanlığımızın TUTAP’a olan inancı ve işbirliği yapması, bizlerin kamu kurumlarınca ve yerel yönetimlerce desteklenmemizi sağlamış olup, bürokratik zaman kaybının azaltılarak ivedi olarak çalışmalar yapmamızın da önünü açmıştır. Siyasi ve Ticari bir yapılanması olmayan TUTAP, Yönetim kuruluyla, temsilcileriyle, kurulları ile geniş bir yapılanma içerisinde ve aile olgusu ile kenetlenerek yoluna devam etmektedir. Geçen yıl ilan ettiğimiz tanıtma seferberliğinin kapsamı çok daha genişletilerek, çerçevesi yeniden belirlenmiştir. Söylemlerle değil icraatlarla sürekli gündemde olacak platformumuz, ortaya koymuş olduğu hedeflere ulaşmak ve gerekenleri yapmak adına birlikten güç doğar mantığında hareket etmektedir.

Siyasi düşünceler sorgulanmadan, saygı çerçevesinde, aile kavramını benimsemiş TUTAP, Devletine, Bayrağına ve Milletine bağlı, bölücülük yapanların karşısında duruşu ile bu güne kadar elde ettiği saygınlığı ve itibarı daha ilerlere taşımanın azmi içerisinde olacaktır. Bu ailenin ferdi olarak kabul gören tüm arkadaşlarımızın da TUTAP’ın ilkelerine ve misyonuna uygun davranışlar içerisinde olduklarından kuşkumuz yoktur.
İl temsilcisi arkadaşlarımızın resmi makamlarla yapacakları görüşmelerde ve işbirlikteliklerinde, genel merkez ile iletişimde olmaları, istişare etmeleri önem arz etmektedir. Saygılarımla,
FİKRET YILDIZ
TUTAP Genel Başkanı


22:14, 13.02.2019


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500