Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Alman iş adamından, Baydar’a dev destek

Alman iş adamından, Baydar’a dev destek

 Fotoğraf

Alman iş adamından, Baydar’a dev destek

Avrupa´nın ticari faaliyetlerini çeşitlendirmek ve geliştirmek için 1997 yılında kurulan Avrupa Ekonomik Senatosunda(EES) Avrupa Ekonomi Senatörü ve İstanbul Sanayici ve Yatırımcılar Derneği (ISIAD) İran Şube Başkanı ve (UYAFA) Uluslararası Yetenek Avcıları Futbol Akademisi Uluslararası Koordinatörü İraj Alıpour ve orağı Ardahan-Çıldır ilçesi Sabaholdu köyünden Özcan Şimşek Ak Parti Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar’a destek için Ardahandalar.
İran asılı Alman iş adamı Alıpour ve Ardahanlı ortağı Özcan Şimşek Ak parti seçim bürosunu ziyaret ederek Başkan adayı Yunus Baydar ve partililer ile bir araya geldi.
Görüşmede, Alman iş adamı İraj Alıpour Yunus Baydar’a Ardahan’ın makus kaderini değiştirecek çok önemli bir yatırım sözü verdi. Alıpour, Baydar’a, “Belediye Başkanlığına seçilirsen burada her kesin önünde söz veriyorum. Ardahan benim ikinci memleketim olacak. Bizzat kendim Ardahan’a geleceğim Ar-ge çalışması yaparak Ardahan nasıl gelişir o yönde çok büyük yatırım sözü veriyorum. Yapacağım yatırımlardan binlerce insan istihdam edilecek. Avrupa’da ne varsa Ardahan ‘da da o olacak. Belediye bana yer tahsis ettiği taktirde insanların çok ucuza vakit geçireceği devasa balon parklar inşa edeceğim. Kesinlikle kar gütmeyen bir işletme sadece çalışanların ve diğer giderleri karşılasın yeter. Ayrıca yapacağınız AR-GE çalışması neticesinde çok ciddi yatırımların startını vereceğime söz veriyorum. “

İran asılı, Avrupa’nın ilk müslüman ekonomik senetörü , iş adamı Alıpour sözlerini şöyle sürdürdü;


''İKTİDAR ZAYIF DÜŞERSE YABANCI YATIRIMCI GELMEZ'

“ 31 Mart seçimlerinden sonraki aşamada eğer iktidar yenilgiyle çıkarsa bu Türkiye için felaket olur. Hiçbir yatırımcı bu ülkeye yatırıma gelmez. Sermaye ürkektir. Güven vermeyen bir ülkenin çöküş kaçınılmazdır.
Bu yüzden mevcut iktidarın bu yerel seçimlerde güçlenerek çıkması lazım. 300 milyonluk islam coğrafyası yüzünü Türkiye’ye çevirmiş. Mazlumların sesi Recep Tayyip Erdoğan ‘a bel bağlamışlar.
Dünya farklı bir yöne evrilmiştir. Artık savaşlar ekonomi üzerinde sürdürülüyor. Çok dikkatli olmak lazım eğer başka bir parti Ak partinin yerine iktidara gelirse, zorlu bir süreç Türkiye ‘yi bekler olur, bir daha belini düzeltemez. Bir daha ayağa kalkması mümkün hale gelmez. Kendi kendimizi kandırmayalım, dışarıya borcunuz varsa bağımsız olamazsınız. Bu gün Türkiye’nin sesi gür çıkıyorsa IMF’ el avuç açmadığı içindir. Zamanında borcunu ödediği içindir.
Yazık etmeyin bu ülkeye bu süreçte Ak partinin iktidarı kaybetme lüksü yoktur. Aslında Ak Partili olmayanlarda bunu görmeliler ona göre 31 Mart’a oyunu ona göre kullanmalılar. “ açıklamasında bulundu.

'TÜRKİYE AVRUPA'NIN 3. BÜYÜK ÜLKESİ'
Alıpour, Avrupa Birliğinin Türkiye’yi içine almamasının nedenini ise Türkiye’nin büyüklüğünden kaynaklandığını belirterek şunları kaydetti, “ Almanya, Fransa ve İtalya dışındaki ülkeleri istemez çünkü bunlar hepsi birleşse bir Türkiye etmez. Türkiye Avrupa’nın üçüncü büyük ülkesi konumuna gelir ki bu durum bu küçük ülkelerin işine gelmez bu yüzden bunlar hep red oyunu kullanacaklar. “Dedi.

Ak parti Belediye başkan adayı Yunus Baydar’da her iki iş adamına ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

İRAJ ALIPOUR Kimdir? Avrupanın ilk Müslüman Ekonomik Senatörü seçilmiştir ve 2015 den bugüne görev yapmaktadır. Avrupa ile Ortadoğu Ekonomik yatırımlarını sağlayan ve destekleyen senatördür.

Avrupa´nın Ekonomisine yön veren ve Avrupa´nın en büyükleri arasından özel olarak seçilmiş, sadece dünyada 205 kişi ile sınırlı en başarılı kişilerden kurulan liderler arasındadır. Avrupa´nın ticari faaliyetlerini çeşitlendirmek ve geliştirmek için 1997 yılında kurulan Avrupa Ekonomik Senatosunda(EES) Avrupa Ekonomi Senatörü & İstanbul Sanayici ve Yatırımcılar Derneği (ISIAD) İran Şube Başkanı & (UYAFA) Uluslararası Yetenek Avcıları Futbol Akademisi Uluslararası Koordinatörü


Mehmet Avşar/sabah


23:24, 08.02.2019

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500