Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » HALİL KAÇAR ÇANTACILAR’IN UYKUSUNU KAÇIRDI

HALİL KAÇAR ÇANTACILAR’IN UYKUSUNU KAÇIRDI

 Fotoğraf

HALİL KAÇAR ÇANTACILAR’IN UYKUSUNU KAÇIRDI
MHP’nin adayı Halil Kaçar bugün kalabalık bir araç konvoyla kente giriş yaptı. Bu  özelikle her  seçim dönemi ellerindeki  çantalarla Ardahan’a gelip otel odalarına yerleşerek siyasi partilerde aday olan bazıların uykusunu kaçırdı.

Özelikle halkın iradesi yok sayılarak  siyasi partilerin genel merkezleri  tarafında kendi seçmenlerinin iradelerini yok sayarak zorla dayadıkları  bu halka Fransız adaylar yerli adaylar karşısında ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar. Halil Kaçar  ve Yunus Baydar yıllardır Ardahan’da yaşadıkları içi Ardahanlılar sadece bu iki adaya yeşil ışık yakarken, çantacılara ise kırmızı ışık yakmaktalar.

MHP Ardahan adayı  Kaçar parti binası önünde yaptığı açıklamada sık sık birlik beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptı. Kaçar, Alparslan Türkeş’in hayata iken dile getirdiği ‘’ siz ne kadar Kürtseniz bizde o kadar Kürdüz, siz ne kadar Türkseniz bizde o kadar Türküz’’ sözlerine atıfta bulunarak , ‘’ bizler Türkler, Kürtler kardeşiz bizde ayrımcılık yoktur. Siz ne kadar Türkseniz, bizde o kadar Türküz, siz ne kadar Kürtseniz bizde o kadar kürdüz.’ Biz belediyeyi kazandığımızda ki öylede gözüküyor işsizlik sorununu kökten çözeceğiz, ayrımcılık yapmadan her vartandaşımıza sürekli iş vereceğiz, insanlarımız öyle altı ay çalışacak 6 ay çalışmayacak öyle bir şey yok sürekli işi olacak, sürekli evine ekmek götürecek. Ayrıca yöresel ürünler sanayisini kuracağız bu tesislerde ürettiğimiz ürünleri yöresel ürünler satış noktalarınada pazarlayacağız.  Hayvansal ürünlerin tümü organik pazarlarda yerini alarak hak ettiği değeri  bizim zamanımızda alacak ‘’dedi.  Böylece MHP'de tarihte ilk kez Ardahan'da bu kadar büyük bir kalabalığı adayları Halil Kaçar sayesinde toplayabildi. Halil Kaçar Ardahanlıların çok sevdiği vede saygı duyduğu bir sima oluşu 7'den 70' her kesimin adeta kardeşi, abesi, amacası, oğlu gibi.

Toplanan büyük kalabalık içerisinde her kesimde insanların olması dikkatlerden kaçmadı. Sık sık sözleri kesilen Halil Kaçar her seferinde büyük alkış aldı.
Bu aslında her seçim dönemi dışardan Ardahan’a gelip her hangi bir partiden aday olan CHP adayı Faruk Demir gibilere tepkinin bir dışa vuruşuydu.

Halktan hiçbir karşılığı olmayan ve vatandaşların ‘ çantacılar’ diye tarif etikleri bu şahıslar yılardır Ardahan’da uzak başka şehirlerde yaşıyorlar ancak yaşadıkları şehirlerde siyasi kariyer  elde edemedikleri için geri kalmış Ardahan’ı kendilerine umut kapısı olarak görüyorlar.

Haber ; Mehmet Doğu AVŞAR


08:05, 27.01.2019

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500