Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » AHMET AVŞAR SAMANBEYLİ'DE MUHTAR ADAYI OLDU

AHMET AVŞAR SAMANBEYLİ'DE MUHTAR ADAYI OLDU

 Fotoğraf

Köyüme Hizmet İçin Bende Adayım

Samanbeyli (Sıxırpet) köyü muhtar adayı Ahmet Avşar gazetemizi ziyaret etti.

Avşar, “ Halkımız teveccüh gösterip bizi bu göreve layık görürse köyümüzün kronikleşmiş ne kadar sorunu varsa Sn. Valimiz , milletvekilimiz ve diğer kurumlarımızla koordineli bir şekilde çalışarak aşacağıma inanıyorum.

Bizim amacımız köyümüzün arazi ve yayla yolu olmak üzere bir çok sorunumuzu ivedilikli olarak çözmek. Zira tarım ve hayvancılık tek geçim kaynağımız yol olmasa bu yerli sanayimizin gelişmesi mümkün değil. Bu yüzden yol medeniyettir, diyoruz.
Hayvansal ürünlerimizin bir kaç kişinin tekelinde yok paraya satılmasına dur deyip, hayvansal ürünlerimizin üretiminden pazarlamasına kadar aktif rol oynayacak kooperatiflerin açılması için öncü olacağız.
Biz sadece maaş alan bir muhtar değil bu maaşını halkın refahı için harcayan gecesini gündüzüne katan bir muhtar olacağız. Köy ihtiyar heyetiyle birlikte köyümüz için istişareler yapıp bir ortak akıl çerçevesinde halkımıza hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu.
Haber: Mehmet Avşar


17:43, 20.01.2019


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500