Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » DEMİR; “ŞU ARDAHAN'I ARTIK Al” DEDİLER

DEMİR; “ŞU ARDAHAN'I ARTIK Al” DEDİLER

 Fotoğraf


DEMİR; “ŞU ARDAHANl ARTIK Al”Dediler

CHP il Başkanlığı bu gün Lezeti kür Resturanta verdiği kahvaltıda eski il ve ilçe başkanlarını ağırladı.

Ardahan basınını da davet eden İl Başkanı Yalçın Taştan açılış konuşmasında davetlileri basına tanıtı. Taştan, “Her kese eşit mesafedeyiz. Gelin üstümüzde ki ölü toprağı atalım. Eski yeni demeden hep birlikte çalışalım. Ardahan’da partimizi birinci parti yapalım. Belediyeyi gerçek sahiplerine teslim edelim. “Dedi.

Ardında söz alan CHP Belediye Başkan Adayı Faruk Demir ise şunları ifade etti;
“Partimizin yetkili organları beni bu göreve layık gördüler. Git artık Ardahan ı al dediler.
Biz çok büyük bir aileyiz. Bu topraklarda bizim atalarımız yatıyor. Bu topraklar bizim. Unutmayın sürüde ayrılanı kurt kapar. Biz her kesi birleştirmek zorundayız. Hayat bize çok güzel bir il vermiş. Ancak mevcut iktidar bu ilin kıymetini bilmemiş. Gelin hep birlikte bu ile sahip çıkalım. Benim burada yaşamadığımı bahane edip ileri geri konuşanlar olacaktır. Onların amacı başka kazansamda kaybetsemde burada ikamet etmeye devam edeceğim.
Siz değerli eskide görev yapmış başkanlarım. Biliyorum hepiniz yoruldunuz. Ancak içinizde en şanslı benim. Kendimde o şansı sizlerin sayenizde görüyorum.
Atatürk ün dediği gibi geldikleri gibi giderler. Sözünü gerçekleştireceğiz. Ardahan’ı Kafkasya nın başkenti yapacağız. Hata iler bankasında gelecek olan paraya ihtiyacımız olmayacak. Kendi kaynaklarımızı kendimiz yaratacağız. Tek başına değil sizlerle birlikte bu Kenti yöneteceğiz. '' şeklinde konuştu.Haber: Mehmet Avşar


08:00, 05.01.2019

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500