Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » AK PARTİ ADAYI BAYDAR, ARDAHAN BASINIYLA BİR ARAYA GELDİ

AK PARTİ ADAYI BAYDAR, ARDAHAN BASINIYLA BİR ARAYA GELDİ

 Fotoğraf

Bu gün Ardahan  Ak parti teşkilatın basın mensuplarına verdiği yemekli  toplantıya, belediye başkan adayı  Yunus Baydar, il başkanı Hakan Aydın, Merkez ilçe başkanı Fırat Avşar ve gazeteciler  katıldı.
Toplantıda bir konuşma yapan Aydın , Avşar ve Baydar birlik ve kardeşlik mesajı  verdiler. 31 mart seçimlerine her zamanın kinden daha güçlü ve kararlı bir şekilde yürüttüklerini  dile getiren il başkanı Hakan  Aydın, ‘’Biz küçük bir vilayetiz  iktidarın nimetleriyle ayakta duruyoruz. Şehrimizi Ak Parti belediyecilinden mahrum bıraktıracak bir lükse sahip değiliz o yüzden  her zaman olduğu gibi 31 mart seçimlerinde de halkımız en doğru kararı verecektir. Birlik berberlik ve kardeşlik ruhu üzerinde halka hizmet, hakka  hizmet düsturu ile yolumuza devam edeceğiz. Aydın’nın ardında bir konuşmada belediye başkan adayı Yunus Baydar  yaptı;

Baydar’ın açıklamasının satırbaşları şöyle, ‘’ Ak parti hükümetti  16 yıldır iktidarda ve yaptığı her hizmet devrim niteliğinde,  il başkanlığı dönemimde milletvekilimiz  Orhan Atalay ile birlikte  Ardahan’a doğalgaz getirdik, bu hiç te kolay bir şey değildi ama biz bunu başardık. 10 sene zarfında Ardahan’a  kazandırdığımız yatırımlar ve hizmetler bir ekip ruhunun tezahürüyle gerçekleşti. Aktif siyasete ak parti ile başladım damızlık sığır yetiştiriciliği birliği başkanlığı olmak üzere hiçbir seçimi kaybetmedim.  Çoğu seçimi de ezici bir çoğunlukla kazandım.
Aziziye kışlası ve hasan Sabri paşa kışlası üzerinde önemli projelerle halkımızın hizmetine kavuşturacağız. Yaklaşık 40 dönümlük Hasan Sabri kışlası üzerinde milli park  projemiz olacak ve halkımız ailesiyle birlikte burada hoş zaman geçirecek.

Aziziye kışlasında özelikle çok sayıda tarihi bina mevcut, burayı turizme kazandıracağız. Çok önemli bir proje ile kura nehrini de buna katarak bölgenin cazibe merkezi yapacağız.
Bir diğer konu ise hayvancılık, hayvancılık bizim olamasa olmazımız, benimde ihtisas alanıma giren bir konu olduğu için organize hayvancılık bölgesi oluşturularak, bunu açacağımız hayvan borsası ile pekiştireceğiz. Hayvancılık alanında yapacağımız yenilikler bölgenin gerçekleri göz önünde bulundurularak oluşturacağımız bir fizibilite raporuyla hayata geçireceğiz’’ şeklinde konuştu.
Baydar’ın ardında söz alan Merkez ilçe Başkanı Fırat AVŞAR ise , ‘’Bizim partimiz tüm kesimlere hitap eden birlik ve kardeşliğe önem veren bir partidir,  diğer partiler gibi değil, disiplinli ve düzenlidir. Tabanda aldığı destekle de yoluna devam eder.  Güçlü bir lidere sahip olan ak parti iktidarının 16 yılık hizmetleri ortada ve bütün dünyada  da taktir toplamaktadır.’’dedi.
HABER; MEMET AVŞAR


07:29, 22.12.2018


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500