Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Esnaf çok pişman

Esnaf çok pişman

 Fotoğraf

Esnaf çok pişman
Yaklaşık 9-10 ay önce Ticaret ve sanayi odası seçimi yapıldı.
Adaylardan biri şimdi ki başkan Çetin Demirci, diğeri ise İş kadını Sevim Köseliören, Mart 2018 yılında yapılan seçimlerde sandıktan ikinci kez Demirci çıktıktan bu güne kadar eleştirilerinde ardı- arkası kesilmedi.

Demirci iki dönemdir esnaf ve sanayi iciyi bir adım öne götürmek bir yana dursun yolda yürürken selam bile vermez oldu.
Kendisini eleştiren gazeteciye haklılık payı olduğunu kendisinin de bildiği halde kin güder oldu. Esnaf ve sanayiicinin yani ticaret erbabının haklarını savunan bir mekanizma bu zihniyetle ortada kalmayınca esnafın çoğu bu günlerde “ Nerede buna oy verdik ellerimiz kırılsaydı da vermeseydik. “ demekteler.

Başarılı iş kadını Sevim Köseliören’e oy vermeyen üyeler karşılarında muhatap bulamayınca “esnafın halinde esnaf anlar, iş insanı anlar, esnaflıkla alakası olmayan birini ticaret odasının başına nasıl getirdik “ diye hayıflanırken, Köseliören’i ticaret odasının başına getirmemekle ne kadar büyük hata yaptıklarını yeni anladıklarını dile getiriyorlar.

Esnaf ve iş insanları artık dizlerinde derman kalmadıklarını Ardahan’da kendileriyle ilgilenecek gerçekten sorun çözecek bir ATSO Başkanı görmek istediklerini ve cansuyu kredilerine ihtiyaçları olduğunu dile getirerek bir an evvel düşük faizli krediler için Demirci’ye büyük görevler düştüğünü ve artık boş toplantılar ve de Gürcistan gezilerini bırakıp asli görevine dönmesini beklediklerini vurguluyorlar.

Bu bağlamda üyelerin genel talebinde Başkan Demirci ‘nin odalar ve borsalar birliği başta olmak üzere, hükümet yetkilileri ile görüşülüp bu zor coğrafyada iş yapan esnaf ve tacirlerin sorunlarını çözüme kavuşturulması beklentisi içerisinde oldukları beklentisi mevcut.
Mehmet AVŞAR


21:01, 13.12.2018


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500