Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » AK PARTİ DE ATALAY VE BAYDAR’A BÜYÜK KARŞILAMA

AK PARTİ DE ATALAY VE BAYDAR’A BÜYÜK KARŞILAMA

 Fotoğraf

AK PARTİ ARDAHAN’DA MEVSİMLERİ  DEĞİŞTİRDİ
AK PARTİ DE  ATALAY VE BAYDAR’A BÜYÜK KARŞILAMA




 Bu gün kış ayının ilk günü olmasına rağmen AK Partililerin kucaklaşması baharı anımsattı. Ankara’dan  hava yolu ile Kars’a, ardında da Ardahan’a büyük bir araç konvoyuyla  gelen Ardahan Ak parti belediye başkan adayı Yunus Baydar  ve Ak parti milletvekili Orhan Atalay’ı kalabalık bir parti gurubu  Arü yerleşkesinde karşıladılar.
 
Ardahan şehir merkezine kadar büyük bir konvoy ile parti binasına gelen,
Ak parti il başkanı Hakan Aydın , milletvekili Atalay ve Başkan adayı Baydar birer konuşma yaptı,
İşte her üç partilinin konuşmalarının satır başları;
İl Başkanı Hakan Aydın;  Hepiniz hoş geldiniz,  bu alanda toplanan bu kalabalık bu soğuk havaları bize unuturdu. Allah sizlerden razı olsun.  Çok mutluyuz.  Biz Ak parti olarak, sizlerle birlikte  büyük bir sevdaya gönül verdik, bunun en büyük nişanesi tüm partililerimizin tek vücut olmalarıdır.

Başkan adayı Yunus Baydar; Bu gün bu yağmura rağmen çamlı çatak köyünden Ardahan kadar bize eşlik eden siz değerli dava arkadaşlarıma şahsım ve partim adına teşekkür ederim.
Öncelikle  bu görevi şahsıma tevdii eden başta sn. cumhurbaşkanıma, genel merkezdeki partili büyüklerime ve bu süreçte katkılarını hep yanımda his etiğim sn. milletvekilim prof. Dr. Orhan Atalay’a ve de il başkanımıza, il teşkilatımıza, ayrıca siz değerli Ardahanlılara teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu dava bir hizmet davasıdır. Ardahan’da doğdum, üniversite tahsilim dışında bütün hayatım Ardahan’da geçti. Ardahan dışında başka bir yerde bir dikili ağacım, bir yatırımım yoktur. Anlımın teriyle kazandığım her kuruşu Ardahan’a yatırdım. Ben sizin içinde çıkmış bir evladınızım bu şehrin eminliğine talibim. İnşallah anlımın akıyla sizlerin sayesinde çıkacağıma inanıyorum. Ardahan’ın her bölgesini didik didik bilen bir kardeşinizim. Bu güne kadar hiçbir kardeşime sen şucusun, sen bucusun demedik her kesi kardeşimiz bildik.
Bizim Ardahan la ilgili sevdamız var,  43 yaşındayım bu sevdaya  gençliğimi bağışladım, sonuna kadarda bu sevda uğruna çalışacağıma sizlere söz veriyorum.

Milletvekili Orhan Atalay:  Bismillah yeni bir yola başlıyoruz, ihya edeceğimiz hikayelerimiz var, yeni  bir besmeleyle, yeni bir halis niyetle hep birlikte güzel yarınlara merhaba diyoruz.
Ardahan 31 marta kararını verecek, mührünü ak partiye vuracak çünkü Ardahan ak partide razıdır. Ancak yinede çok çalışacağız, makas çok açık,  inşallah bu makası hep birlikte kapatacağız. Batıda ne varsa Ardahan’da da o olacak.
CHP, İzmir’i ne hale koyduğuna şahit oluyoruz, egenin incisi İzmir elbette bu kötü yönetilmeyi hak etmiyor. İzmir’in ara sokaklarına girin yanarsını, ağlarsınız bu güze şehre.
İzmir’i o hale getiren zihniyet  Ardahan’ı ne hale getirir, bir düşünün, şehrin anahtarını onlara mı vereceksiniz? Belediyecilik Ak partinin işi olduğunu her kes gördü.
Hdp ‘lilerin zoruna gitmiş eleştirilerimiz. Gitsin, kandilden gelecek olan talimata direnecek misiniz?, direnemeyeceğinizi gördük. Değerli arkadaşlar bu emaneti canımız pahasına olsa da koruyacağız. Tüm dünya bunu bilsin.
HABER; MEMET AVŞAR


09:18, 01.12.2018


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500