Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Beyler ne ara bu hale geldiniz?

Beyler ne ara bu hale geldiniz?

 Fotoğraf

Beyler ne ara bu hale geldiniz?

Günlerdir Ardahan’da siyaseti, siyasetçileri takip ediyorum. Ancak emin olun değerli okurlarım hiç bu kadar şaşkınlık yaşadığımı hatırlamıyorum.

Aday adayları baylar (Bayanlar alınmasın zira ne yazık ki hiç bayan aday adayı yok) aday olmak için , birilerinin gözüne girebilmek için nasıl takla atıklarına şahit oluyoruz.
Ya hu! Güzel kardeşim Başkan olsan ne olmasan ne?
Tarih başkanları hatırlamaz, tarihe damgasını vuranları hatırlatır sürekli. Çok başkanlar geldi geçti bu gün hiç birinin esamesi okunmuyor.

Nazım Hikmet Sinop cezaevinde yatarken o zaman ki Sinop Belediye Başkanı kimdi? Diye soracak olursam hiç kimsenin bileceğini sanmıyorum.

Ha burada bir ideolojiyi savunmuyorum. Mesela tutarlı olabilmek, savunduğu değerleri sonuna kadar savunmak, ilk fırtınada yelkenleri indirmemek. Menfaat için saf değiştirmemek!

Şimdi konuyu fazla dağıtmadan Ardahan’da ki siyasilerin analizine devam edelim;
Siyasi partilerin Aday adayı tanıtım toplantısılarını takip ediyorum.
Adaylar kürsüye çıkıp kendilerini tanıtıyorlar, buraya kadar güzel. Ancak ondan sonra film kopuyor. O onu övüyor, o ona ayar veriyor, bir diğeri gaza gelip vatan millet Sakarya deyip işi cepheye kadar götürüyor, hemen hepsinin buluştukları bir ortak nokta ise, Saffet Kaya ve mevcut başkan Faruk Köksoy güzellemesi olayı,

CHP ‘li bir aday eski Ak parti Milletvekili Saffet Kaya’yı aday olmadan önce ziyaret ediyor. Ak partili bir aday da kürsüye çıkıyor kendi partisine karşı bağımsız aday olmuş Saffet Kaya’nın hizmetlerini yere göğe sığdıramıyor. Üstelik bu iki adayında Saffet Kaya yı pek sevdikleri de söylenemez. Peki ama bir koltuk uğruna değer mi?

Peki sormazlar mı adama mevcut başkan için ve de bu partiye karşı bağımsız aday olmuş eski bir milletvekili için bu kadar methiyeler düzenleyebiliyorsan ne diye aday oldun ve de ne diye çıktın o kürsüye.
Siz bu halkı aptal mı zannediyorsunuz? Aslı dururken sizin gibi çakma isimlere niye oy versinler.

Eee bırakın bari adam koltuğunda ölene kadar otursun. Madem adam başarılı, bırakın başarısının üstüne başarı katsın. Ne diye adamın karşısında aday oluyor sunuz?

Bari arkasında konuşmayın insafsızlar, bütün siyasi partilerin adayları Sizler Köksoy’u nasıl insafsızca eleştirdiğinizi bilmeyen yok.

Ne yazık ki bunlara şahit oluyoruz, sahtekarlık, iki yüzlülük, inkarcılık diz boyu.
Bir kaç tane dürüst aday adayı da sizin yüzünüzde heba olacak ne yazık ki,
Peki bir koltuk için değer mi ?

Emin olunuz ki bu yaptığınızı bu halk affetmeyecek Ak parti Faruk Köksoy ile yolla devam diyecek, CHP ise Celil Toprak diyecek.
Bu halkın silesi hiç bir şeye benzemez, benden söylemesi.

Mehmet Doğu Avşar


07:37, 18.11.2018


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500