Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » GÖLE İLÇESİ YENİDEN DİZAYN EDİLDİ

GÖLE İLÇESİ YENİDEN DİZAYN EDİLDİ

 Fotoğraf



ŞEHİR İÇİ YOL ÇALIŞMASINDA SONA YAKLAŞILDI

Ardahan'ın Göle ilçesinde geride bıraktığımız aylarda hummalı bir çalışma başlatıldı. Başta doğal gaz olmak üzere tüm görüntü kirliliği yapan elektrik kabloları, tele kom fiber optik kablolar, su ve kanalizasyon sil baştan yeniden yerin altına indirilerek gelecek yüz yılın ihtiyacını karşılayacak şekilde yapıldı.

Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu, konuşmasında '' Biz halkımızı seviyoruz, alt yapı çalışmalarına başlarken, halkımızın bize göstermiş olduğu hoş görü ve sabır taktire şayandı. Gerçekten de kolay değildi ilçemizi sil baştan yeniden onarmak zorunda kaldık.
Sn. Vekilimiz Orhan Atalay ile birlikte gecemizi gündüzüme katık. Halkımız en iyi hizmete layıktır zira, Oto gar, su arıtma tesisi, modern hayvan pazarı, yer altı, yer üstü derken her şey çorap söküğü gibi gelmeye başladı üstesinde Allah'a şükür geldik ve hepsini bir bir hayata geçirdik. Şehrimizde hamam yoktu onu yaptık, daha unutuğum bir sürü sosyal imkanı Sn. vekilimizin de destekleriyle Göle'mize kazandırmış olduk. Kendi maaşımızdan feragat ettiğimiz oldu, ancak personelimizin ücretlerini gününde ödemeye dikkat ettik.
Her bakımda yaptığımız hizmetlerden dolayı vicdanımız rahat. Biz gecemizi gündüzüme katarak sahada çalışmaya devam ederken, bir gram memlekete faydası olmayanlar sadece konuştu, onlar konuştu biz iş yaptık.'' şeklinde konuştu.

GÖLE ŞİMDİ GÖLE OLDU

Göle'nin önde gelen esnaflarından Taner Öztürk'te yapılan hizmetler için şu ifadeleri kullandı Öztürk, '' Başkanımız Sn. Akın beyden, Allah razı olsun gerçekten çok büyük hizmetlere imza attı.Yer altı, yer üstü ve diğer hizmetleriyle örnek bir başkan. Yüz yıldır Göle'ye gelmeyen hizmetler Orhan ATALAY ve Akın İsmailoğlu zamanında geldi, işte Göle bu hizmetler neticesinde Göle şimdi Göle oldu diyebiliyoruz.''


MEMET AVŞAR-SABAH


20:24, 05.11.2018


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500