Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » AK PARTİ İL DANIŞMA MECLİSİNE MİLLETVEKİLİ ATALAY'IN KONUŞMASI DAMGASINI VURDU

AK PARTİ İL DANIŞMA MECLİSİNE MİLLETVEKİLİ ATALAY'IN KONUŞMASI DAMGASINI VURDU

 Fotoğraf

Ak Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Milletvekili Orhan Atalay’ın konuşması damgasını  vurdu. Milletvekili Atalay, konuşmasında sık sık ünlü şair Mehmet Akif Ersoy’un mısralarına yer  vedi, bin yılık kardeşliğin kolay kolay oluşmadığını dile getirirken, ne Türkçülük yapanlar Türktür, nede Kürtçülük yapanların Kürt olmadığını dile getirdi. Bunun tamamıyla ülkenin birliğine ve kardeşliğine kast edenlerin işi olduğunu vurguladı.
Işte Atalay’ın konuşmasının satırbaşları
Atalay,  ‘’Nereye giderseniz gidin Türkiye’nin bir eserini bulursunuz. Türkiye’yi çekemiyorlar.
Emperyalistle bir kur savaşını başlatılar, ABD bir ekonomik savaş başlatı, başka yollarla başaramadıklarını ekonomiyi çökerterek başarmayı hedefliyorlar. 
Ancak unuttukları bir şey var, bu millet atın yeminin  artıklarını yemişler ama özgürlük ve mücadeleden  vaaz  geçmemişler.

Ardahan eskide bir köy görünümde ilken şimdi bir gelişmiş bir şehir statüsünde. Ancak CHP ve Hdp muhalefeti bunu görmek istemiyor.
İmralı notlarını bakın İdris Baluken filan yerleri kaybettik dediğinde Abdullah  Öcalan peki neden diye sormuş, çünkü dağdakiler listeyi hazırlıyor demişler ona. Bunların Kürt halkıyla ilgilileri yok Kürtleri hendeklere gömen bunlar. Bunlar efendilerinin sözleriyle Kürtlere zulüm ediyorlar. Kürt şehirlerine hangi yolu, hangi okulu yaptılar. Bunların işi yakıp yakmaktır. Ak parti ise ülkeyi yenide inşa etmiştir. Hala da ediyor.

HALİT PAŞAYI CHP ÖLDÜRDÜ
Özelikle Kürt kardeşime seslenmek istiyorum. Sana dağ türkü diyen CHP. Dir.. Halit paşayı mecliste şehit eden CHP dir. Ardahan’ın  iliği ni 1926 yılında elinde alan, yani Ardahan’ı ilçe yapan  CHP dir. Bizi cezalandırdın. Milletvekillerimi öldürdün. İliğimi elimden aldın şimdi hangi yüzden bende oy isteyeceksin. İzmir gibi iller oy verebilir onlar beyaz Türkler onların tuzu kuru. Ancak bizim onlara oy verecek lüksümüz yok.

16 yıldır kutlu bir yolculuğumuz var. İnanarak söylüyorum bu memleketi ehliyetsiz insanlara emanet edecek lüksümüz yok. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Durmak yok yola devam.’’dedi.
AK PARTİ İL BAŞKANI HAKAN AYDIN İSE ŞU KONUŞMAYI YAPTI;
Saygideğer büyüklerim, kiymetli dava arkadaşlarim ve ak parti davasina baş koymuş gönüldaşlarim, sizleri selamlarin en yücesi olan yüce allahin selami ile selamliyorum.   Essalamu aleyküm
Milletvekilimiz, hocamiz sayin orhan atalay, saygideğer divan,  kiymetli belediye başkanlarim, değerli ilçe başkanlarim, il genel meclis üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz, basinimizin güzide mensuplari, hanimefendiler, beyefendiler ve ak davanin ak neferi sayin recep tayyip erdoğanin yol arkadaşi kiymetli üyelerimiz ve ak parti sevdalilari; genişletilmiş danişma meclisi toplantimiza hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz.
Ak parti ailesi olarak sizlerle kaynaşmanin ve buluşmanin mutluluğunu ve onurunu yaşiyorum. Bu buluşmalarin amaci kardeşliğimizdir. Temeli ise davamiza olan samimiyetimizi yenileyerek kucaklaşmaktir. Bir ve beraber, iri ve diri olmaktir. Bir dava bilinciyle bir araya gelen, rabbimizin rizasini kazanmayi şiar edinen, milletin duasina talip olup; adaletle, hoşgörüyle, tevazuyla ve hizmetle yol yürüyen bir davanin ferdi olduğum için gurur duyuyorum ve rabbime sonsuz şükürler ediyorum. Allah bizleri bir ve beraber kilsin inşallah.
Değerli dava arkadaşlarim, ülkemiz zor ve kritik süreçlerden geçiyor. Devletimizi ve milletimizi tarumar etmek isteyenlere karşi devlet ve millet olarak büyük bir mücadele veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz.
''Dünya beş'ten büyüktür diyerek'' dünya siyasetinin vizyonunu ve misyonunu değiştiren cumhurbaşkanimiz sayin recep tayyip erdoğan, milletinden aldiği güçle, ülkemize karşi başlatilan siyasi ve ekonomik saldirilara karşi dik durarak, boyun eğmeyerek; gariplerin, mazlumlarin, milletin ve ümmetin umudu olmuştur. Ülkemiz aleyhine başlatilan ekonomik operasyonlarda, devlet ve millet bir olup topyekün mücadele vermiştir. Biz büyük ve güçlü bir devletiz. Bizi ekonomik olarak yildirmaya ve vurmaya çalişanlar büyük bir yanilgi içerisindedirler.
Devlet, millet ve ülke olarak tarihten bu yana süre gelen dönemlerde hep çileye, zorluğa ve meşakkate talip olup; zalimliğin, zorbaliğin ve adaletsizliğin karşisinda bulunduk ve kiyamete kadarda bulunmaya devam edeceğiz.
Değerli yol arkadaşlarim, ülkemiz 2002 den beri ak parti hükümeti ile birlikte gelişmeye, güçlenmeye ve kendi yol haritasini küresel siyasete kendi çizmeye başlamiştir. Ülkemiz 2002 den bu yana içte ve dişta her türlü zorlukla mücadele edip, ayni zamanda ekonomik olarak büyümeyi ve gelişmeyi istikrarli olarak devam ettirmiştir. Yaşanan zorluklara ve sikintilara rağmen yatirimlar gün be gün devam etmektedir.
Bunun örneği olarak devletimiz bir taraftan diş siyasette firat kalkani ve zeytin dali operasyonlarini başarili bir şekilde gerçekleştirirken, diğer taraftan osman gazi köprüsünü, yavuz sultan selim köprsünü, üçünücü hava limanini ve daha nice yatirimlari milletimizin hizmetine sunmaktadir. Buda gösteriyorki biz güçlü bir ülkeyiz.
Değerli katilimcilar, diş siyasette bunlar meydana gelirken ülkemiz içinde de bir takim olaylar vuku bulmuştur. Devletimiz içte ve dişta çok büyük badireler atlatmiştir. Bildiğiniz üzere 15 temmuz hain darbe girişimi liderimizin feraseti ve cesareti ile, milletimizinde azim ve kararliliği ile bertaraf edilmiştir.  Cennet vatanimiz savunulmuş ve hainlerin, vesayetçilerin planlarini ve hesaplarini bozulmuştur. O karanlik gecede  milletimiz makus talihini kirip;  topyekün birlik ve beraberlik içinde, vatan sevgisini ve savunmasini tüm dünyaya göstermiştir. '' Tek millet, tek devlet, tek vatan ve tek bayrak'' ideolojimize binayen milletimiz ve devletimiz tek vucut halinde hareket ederek bu badireyide savuşturmuştur allahin izni ile.
Değerli dava arkadaşlarim, ülkemiz için çok önemli bir dönüm noktasi olan 31 mart 2019 mahalli idareler seçimleri yaklaşmaktadir. Devletimizin ve milletimizin bekasi ve refahi açisindan çok önemli olan bu yerel seçimler; hepimizin gayreti ve azmi ile ülkemiz, halkimiz ve partimiz adina inşallah hayirlara vesile olacaktir. Bize düşen bu kritik süreçte her zamankinden daha fazla el ele, omuz omuza ve gönül gönüle çalişarak; partimizin bayrağini ülkemizin her ilinde, her ilçesinde ve her beldesinde dalgalandirmaktir.  Bizlerde ak parti ardahan ailesi olarak ilimizde, beş ilçemizde ve bir beldemizde birlik ve beraberlik içerisinde; teşkilatlarimizin gayreti, gönülülerimizin duasi ve cenabi allahin takdiri ile alinimiz ak ve başimiz  dik bir şekilde başari ile sonuçlandiracağiz.
Hepizin malum olduğu üzere, 24 haziran 2018 genel seçimlerinde şer ittfaklarina karşi milletimizin ve devletimizin bekasini esas alan ve seçimlerden başariyla çikan cumhur ittifaki; cumhurbaşkanimiz ve genel başkanimiz sayin recep tayyip erdoğan tarafindan alinan kararla 31 mart 2019 mahalli idareler seçimlerinde uygulanmayacaktir.
Ancak devletimizin, milletimizin huzur ve refahini, güvenliğini ve bakisini ilgilendiren konularda devam ettirilecektir. Biz cumurbaşkanimiz ve genel merkezimizin kararlari doğrultusunda hareket edip, her ne şart altinda olursa olsun, her hangi bir ittifak olsun yada olmasin ak parti teşkilatlari olarak her an seçim varmiş gibi hazir ve amadeyiz
31 mart 2019 mahali idareler seçiminde genel merkezimizle her dakika istişare içerisinde olup, en makul adaylari belirleme hususunda ilimiz açisindan en yararli karari alip, belirlenen adaylarla birlikte sahaya inip çalişmalara başliyacağiz. Tüm teşkilatlarimizla gitmedik köy çalmadik kapi birakmayacağiz. Allahin inayeti ve yardimi ile bu seçimlerden alinimizin aki ile çikip, ülkemizin bu kritik süreçlerde önünü açarak küresel bir boyutta daha güçlü bir ülke olmak için var gücümüz ile çalişacağiz. Biz inaniyoruz ve başaracağiz. Çünkü biliyoruz ki büyuk davalar büyük inançla kazanilir.
Kiymetli dava arkadaşlarim ve değerli katiliimcilar sözlerime burada son verirken bu programin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Katildiğizin için de hepinize ayri ayri şükranlarimi sunuyorum.
Hepiniz allaha emanet olun...

HABER ;MEHMET AVŞAR


20:12, 28.10.2018


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500