Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » HAYATININ BAHARINDAKİ ZERİN TOPRAĞA VERİLDİ

HAYATININ BAHARINDAKİ ZERİN TOPRAĞA VERİLDİ

 Fotoğraf


Üstüne Dolap Devrilen Öğrenci Hayatını Kaybetmişti

Ardahan merkez Köylerinden Samanbeyli köyünden ikamet eden Halil Koç’un 10 yaşındaki kız çocuğu kaldığı yatılı okulda üzerine dolap devrilmesi sonucunda hayatını kaybetti.

Karagöl Mahallesi 75. Yıl Caddesi'nde Kazımkarabekir Yatılı Bölge Ortaokulunun yatılı kısmında kalan 5. sınıf öğrencisi Zerrin Koç dün akşam saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kullandıkları dolap düştü ve minik Zerin altında kalarak feci şekilde yaralandı.

Zerin Koç, görevlilerin 112 acil servise haber vermeleri sonucunda ambulans ile Ardahan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Koç, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayı duyulduktan sonra olay mahaline gelen Ardahan Vali Yardımcısı Salih Kalkan, İl Milli Eğitim Müdürü Fikret Çerkezoğlu, İl Sağlık Müdürü Erkan Özdemir olayla ilgili bilgi aldılar.

Acı olayı duyar duymaz hastaneye akın eden Zerin Koçun acılı ailesi ölüm haberini aldıklarında yasa boğuldular. Baba ve anne sinir krizleri geçirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Fikret Çerkezoğlu, Koç'un üzerine dolap düştüğü için hayatını kaybettiğini söyledi.

Cenaze Trabzon ‘a adli tıpa gönderilirken, emniyet ve savcılık konuyla ilgili adli soruşturma başlattı.

Tüm dünyada ve Türkiye’de ‘ Dünya Kız çocukları günü ‘ kutlanırken, böyle bir günde Ardahan’da meydana gelen bu olay duyarlı vatandaşları da yasa boğdu.

Saat 15;00 civarında otopsiden gelen cenaze, ailenin yaşadığı Samanbeyli köyünde toprağa verildi. Cenazeye çok sayıda vatandaşın yanı sıra Zerin Koç'un öğretmenleri ve arkadaşlarıda katıldı.

Haber; Mehmet Avşar


19:28, 12.10.2018

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500