Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » 'BU YER YÜZÜ OLABİLİR FAKAT BU GÖKYÜZÜ BAŞKA BİR YERDE YOKTUR'

'BU YER YÜZÜ OLABİLİR FAKAT BU GÖKYÜZÜ BAŞKA BİR YERDE YOKTUR'

 Fotoğraf

Bal, kaşar ve kaz el değmemiş toprakların keşfedilmemiş gizli hazineleridir.
Çağımızın hastalığı kanserin tek düşmanı olarak organik beslenmeyi ve mutlu bir yaşamı işaret ediyor uzmanlar.
İşte gelecekte bu tür el değmemiş toprakların en ideal yaşam alanları olacağını her fırsata dile getiren Ardahan Ak Parti milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay , Ardahan için “aynı coğrafyaya başka yerde rastlamak mümkün, ancak aynı gök yüzüne başka hiçbir yerde rastlayamazsınız. Yer yüzünün gökyüzü ile bir birine bu kadar güzel yakıştığı bir coğrafya yoktur. “ dedi.

Atalay, Batı’da zanaatkarlar dan iyi bir mobilya talep eden müşterilerine ustaların şu cevabı verdiğini söyledi, “ sizin istediğiniz şekilde bir mobilya ancak Göle çamından yapılır, o da bizde yok “ bu memlekette işini iyi yapan insanlara ihtiyaç olduğunu vurgulayan Atalay, dünyada Ardahan gibi kendi kendine yeten bir ilin olmadığını, yemyeşil bir halı saha gibi önümüzde duran bu memleketin tek düşmanı olarak bilinçsiz göçü işaret etti.

Yılar önce ata toprağını terk edenlerin, bu gün geri dönmek için can atıklarını, kalanların ise gitmek için can atıkları çelişkili durumlarında yaşandığını belirti.
Mehmet Avşar


22:17, 05.09.2018


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500