Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ESOB Başkanı Morkoç’tan İstanbullu Dernek Başkanlarına Tokat gibi Cevap

ESOB Başkanı Morkoç’tan İstanbullu Dernek Başkanlarına Tokat gibi Cevap

 Fotoğraf

Yazları tatil için ata toprağına gelen gurbetteki vatandaşların her ne hikmetse kişisel egolarını tatmin için sırf eleştiri olsun diye olağanüstü çabalar içine girmeleri baştan ESOB Başkanı Mustafa Morkoç olmak üzere birçok Ardahanlının tepkisine sebep oldu.

Hastane önünde yalan yanlış bilgilendirmelerle vatandaşın zihnini bulandırmaya çalışan İstanbul’da faaliyet gösteren bir dernek başkanın sosyal medyada ki paylaşımına karşılık, Ardahan devlet hastanesine giden Morkoç delilerle bu paylaşımı çürütü.
Morkoç yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi,

“Ardahan il dernek başkanının bugün facebook sayfasında bir paylasimda bulunmuş belki haklı olabilir ama sosyal medyada paylaşmadan önce sağlık müdürü ile görüşüp daha sonra paylaşması daha doğru olduğunu düşünüyorum
Sayın Başkan yıllardır dernek baskanisin
Bugüne kadar Ardahanın gelişmesinde bir katkın varmı ?
Sayın başkan yıllardır dernek başkansın Ardahanlı kaç öğrenciye burs verdin ?
Başkan Ardahan' â bir hayrın yok gelmiş siyasi parti genel başkanı gibi birileri ni eleştiriyorsun
ONCE SEN ARDAHANA NE YAPTIN onu anlat .”
Morkoç, hastanenin şu anda tadilata olduğunu, hastane dökülüyor diyen zihniyetin , başarılı sağlık müdürü Erkan Özdemir ‘in hizmetlerini lekelemek istemesi yılardır Ardahan’ın her türlü çilesini çeken adeta sınır bekçisi konumundaki vefalı ve cefakar vatandaşlarımızın yüreğinde derin yaralar açmıştır.
Morkoç, “Ardahan’a hiç bir faydası olmayan gurbetçi Ardahanlıların yazın gelip bol kesede atmaları kabul edilecek bir durum değil, kışın bunlar Ardahan’da giden kazlarla kaz geceleri adı altında  gününü gün ederken, bizler eksi 30-40 derecelerde yaşama tutunmaya çalışıyoruz. Burada bir sorun varsa Ardahan’da ki STK ‘lar, siyasetçiler ve gazeteciler gereğini yaparlar kimse merak etmesin. “ şeklinde konuştu.

Haber;Mehmet Avşar


08:29, 07.08.2018


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500