Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » GÖLE PROJELERLE GELECEĞE YÜRÜYOR

GÖLE PROJELERLE GELECEĞE YÜRÜYOR

 Fotoğraf

Ardahan'ın Göle İlçesini adeta şantiye alanına çeviren Akın İSMAİLOĞLU, cumhuriyet tarihi boyunca  gelmeyen hizmetleri 4 yılla sığdırmış ve adeta yeni başta bir şehir inşa ediyor.
Başkan İsmailoğlu icraatlarını anlatırken şu ifadelere yer verdi, 

“ 2014 yılında Göle İlçemize belediye Başkanı oldum. Vatandaş bizi tercih etti. Bizde Seçim sürecinde vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirmek için büyük bir gayret içerisine girik. Bu bağlamda  verdiğimiz sözlerin hepside işle ilgili idi.

Milletvekilimiz Orhan Atalay’ın da bu süreçte büyük yardımları oldu, ayrıca meclis üyelerimiz ve diğer mesai arkadaşlarımızın da katkılarıyla çok büyük işler başardık.
Göle ilçemiz kadim bir İlçe. Ardahan’ın en büyük ilçesi. Yerli sanayimiz hayvancılığın kalbi burada atıyor. Süt ve et ürünleri devasa bir pazar haline geldi Gölemizde.
Göleye içme suyunu kızıl gedik dağında getirmek pekte kolay bir iş değildi. Ancak milletvekilimiz Orhan Atalay ile birlikte başardık. Elektirik, su, Telekom  ve doğal gaz hatlarını yerin altından geçirdik, bundan dolayı şehir içi yolarımız bozuldu , şimdi bu bozulan yolarımızı asfaltlama çalışmaları sürüyor.  Gölemiz Allah’ın izniyle çok yakın bir zamanda hem turizmde, hemde diğer alanlarda bir atılım gerçekleştirecektir.
Halkımız için  hizmete durmak yok, zira halkımız her şeyin en iyisine layık.  Yer altındaki çalışmalarımız esnasında vatandaş bize çok büyük anlayış gösterdi, tabi ki bizde onlara layık olmak için elimizden geleni yapacağız. Bundan sonrada hizmetlerimiz sürecek. “dedi.


12:30, 02.08.2018


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500