Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » HALK YAĞMUR, ÇAMUR DİNLEMEDİ, ATALAY'I DİNLEDİ

HALK YAĞMUR, ÇAMUR DİNLEMEDİ, ATALAY'I DİNLEDİ

 Fotoğraf

Ardahan’ın Göle İlçesinde yapılan  AK Parti mitinginde  Ardahan Milletvekili ve AK Parti adayı Orhan Atalay’a ilgi büyüktü.

Ardahan AK Parti Milletvekili Orhan Atalay, partisinin Göle ilçesinde düzenlediği mitingde halka hitap etti. Şiddetli yağmurun altında gerçekleşen mitinge Gölelilere hitap eden Milletvekili Atalay, ilçeden gerçekleştirdikleri projelere değindi, Göle halkından destek istedi. Göle Hapan mevkisinde gerçekleşen mitinge partililer yağmura karşı yağmurlukla korunurken, vatandaşlar ıslanmalarına rağmen Orhan Atalay'ı dinledi.
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Göle Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu, İl Başkanı Mutlu Şanlıtürk, Milletvekili adayı Halil İbrahim Dursunoğlu ve partililerin hazır bulunduğu miting saat 11.00'da başladı. Şiddetini artıran yağmur nedeniyle konuşmasını kısa tutan Milletvekili Orhan Atalay, 24 Haziran'da AK Parti'nin yoluna daha emin adımlarla devam edeceğini söyledi.
Ak Parti Göle Mitingi yoğun yağmur altında yapıldı ve alanı dolduran yüzlerce insan alanı terk etmeyerek Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay'ın konuşmasını sonuna kadar dinledi.
Çoğunluğunu yine Serhat Kadının oluşturduğu alanda yüzlerce insan saçakların altında Atalay'ı dinledi. Atalay; " Bu hareketin adı Ak harekettir. Göleli hemşerilerim bu yağmura rağmen burada olmanızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.'' dedi
.
BERABER ISLANIR, BERABER GÜNEŞLENİRİZ
" Biz beraber güler, beraber ağlarız, beraber ıslanır beraber güneşleniriz.. Büyük Türkiye'nin kurulmasından bir adım geri atmayız.'' diyen Atalay'a Göle Halkı, ''Göle seninle gurur duyuyor" sloganlarını beraberinde getirmiş oldu.
Atalay şunları kaydetti: " Dünya beşten büyüktür. Sizler Türkiye ve Ak Parti ile onların her hilesini, her tuzağını onların başına yıkacak o iradeyi sizler ortaya koydunuz onun için 24 Haziran günü Güneş bir başka doğacaktır. Kendi irademizi ve sorunlarımızı ortaya koyarak çözecek gün 24 Haziran günü siz ortaya koyacaksınız."
Halkın özelikle adaylardan Orhan Atalay’a sevgileri,  şiddetli yağmura rağmen halkın alanı terk etmemesinden kendini gösterdi.

Ak parti  mitingi başlamadan önce bir de talihsiz bir olay yaşandı. Ak Parti  İL GENEL MECLİS üyelerinden Yaşeddin Özyıldırım aniden kalp krizi geçirip yere yığıldı. Bunun üzerine ilk müdahaleyi de olay yerine koşan Milletvekili prof. Dr. Orhan Atalay yaptı. Ambulans gelene kadar ilk müdahale sonuç verdi, özyıldırım kendine geldi. Sedye ile ambulansa alınan Özyıldırm, Göle devlet hastanesine sevk edildi. Yaşedin Özyıldır’ımın durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Haber; Mehmet Avşar


22:42, 20.06.2018


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500