Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ATALAY VE İSMAİLOĞLU'NA UYKU YOK

ATALAY VE İSMAİLOĞLU'NA UYKU YOK

 Fotoğraf

Sabahın Köründe Bir Önemli Toplantı

Atalay ve İsmailoğlu ‘na uyku yok

Ardahan milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay ile Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu sabahın erken saatlerinde iller bankası Erzurum Bölge Müdürü Sedat Yılmaz'ı ağırladılar.

Milltvekili  Prof. Dr. Orhan Atalay, Başkan İsmailoğlu  ve İlbank Bölge Müdürü  Sedat YILMAZ  içme suyu arıtma tesisinin son kontrollerini yapmak üzere buluştular.

Göle  öğretmenler evinde yapılan toplantıda ilçenin  mevcut ve yapılacak olan projeler hakkında görüşmelerin yapıldığı ve  çok verimli geçtiği öğrenildi.

İller bankasının destekleriyle alt yapının tamamlandığı , sırada üst yapının olduğunu dile getiren Atalay ve İsmailoğlu, doğalgaz hatının  yakın bir zamanda bitmesiyle üst yapınında proje ihalesinin yapıldığını ve hızlı bir şekilde şehir içindeki alt yapının onarımı nedeniyle bozulan yolların son teknolojik imkanlar  kullanılarak yapılacağını ifade ettiler.
Ayrıca önümüzdeki kış Göleli vatandaşların tezek yerine evlerini doğal gazla ısıtacaklarını vurguladılar. Mehmet Avşar/sabah


23:29, 29.05.2018


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500