Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » AŞOB ADAYI ASİM ÖZER'İN İTİRAZI KABUL GÖRDÜ; SEÇİMLER SİL BAŞTA

AŞOB ADAYI ASİM ÖZER'İN İTİRAZI KABUL GÖRDÜ; SEÇİMLER SİL BAŞTA

 Fotoğraf

AŞOB ADAYI ASİM ÖZER'İN İTİRAZI KABUL GÖRDÜ; SEÇİMLER SİL BAŞTA

Yaklaşık 15 gün önce yapılan Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası (AŞOB) seçimleri olmuş ve 4 aday katılmıştı.

Seçim bitti ancak tartışmalar bitmedi
Sandıkta Asim Özer ile Yılmaz Özer başa baş çıkmıştı. Ancak seçim sonrası gazetemizi ziyaret eden Asim Özer, seçimlere şaibe düştüğünü iddia etti. Bundan dolayı seçimlerin tekrarlanmasını istediklerini ve bu duruma itiraz edeceklerini duyurmuştu.

Asim özer'in Yüksek seçim kuruluna yaptığı itiraz kabul gördü ve bu gün Ardahan adliyesine ön yazı geldi. Ardahan seçim kurulu hakiminin kararı bekleniliyor. Yüksek seçim Kurulunun bu konuda ki gerekçeli kararı geldikten sonra ise nihai karar verilip seçim günü için karar verileceği bekleniliyor.

AŞOB ADAYI ASİM ÖZER; BİR OY NEREDE GELDİ?'' DEMİŞTİ

Asim Özer, ‘’ Orada oylar sayılırken 335 oy sayılıyor ve de 335 imza mevcut. Sonrada sandık açıldığında sayılan oy sayısı 336 bu bir oy nerede geldi. 99 oy, Asim Özer, 99 oy, Yılmaz Özer, 92 oy Ufuk Gedikoğlu, 40 oy ise Tayfun Aşık’ a çıkıyor. 6 tanesi ise iptal. Toplamda ise 336 rakamı ortaya çıkıyor. İlkinde sandık açılmadan önce yapılan zarf sayımında 335 oy sayılıyor, sonradan açıldıktan sonra yapılan sayımda ise 336 oy çıkıyor, bu bir oy nerden geldi, imza sahibi kim?
Ben bu oyun sahibini arıyorum. Çıksınlar bunu kamuoyuna açıklasınlar. Bundan dolayı ben bu seçimi şaibeli gördüğümden dolayı da seçimlerin tekrarlanmasını istiyorum. Tüm kamuoyuna benim duyurumdur.’’ Şeklinde ifadelerde bulunmuştu.
HABER ; MEHMET AVŞAR


09:13, 29.03.2018


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500