Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ASİM ÖZER; BU BİR OY NEREDE GELDİ?

ASİM ÖZER; BU BİR OY NEREDE GELDİ?

 Fotoğraf

  AŞOB ADAYI ASİM ÖZER;  BİR OY NEREDE GELDİ?
Geçtiğimiz Pazar günü yapılan Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası (AŞOB) seçimlerine 4 aday katılmıştı.
Seçim bitti ancak tartışmalar bitmedi

Sandıkta  Asim Özer ile  Yılmaz Özer başa baş çıkmıştı. Ancak bu gün gazetemizi ziyaret eden Asim Özer, seçimlere şaibe düştüğünü iddia etti.  Bundan dolayı seçimlerin tekrarlanmasını istediklerini belirti.  Asim özer, sandık açılmadan önce sayılan oylar ile açıldıktan sonraki oyların sayımında bir tutarsızlık olduğunu, ellerinde bu konuda cep telefonuyla çekilen görüntüleri de delil olarak gösterebileceklerini ifade etti.

Asim Özer,  ‘’ Orada  oylar sayılırken 335 oy sayılıyor ve de 335 imza mevcut. Sonrada sandık açıldığında sayılan oy sayısı 336 bu bir oy nerede geldi.   99 oy, Asim Özer, 99 oy, Yılmaz Özer, 92 oy Ufuk Gedikoğlu, 40 oy ise Tayfun Aşık’ a çıkıyor. 6 tanesi ise iptal.  Toplamda ise 336 rakamı ortaya çıkıyor. İlkinde sandık açılmadan önce yapılan zarf sayımında  335 oy sayılıyor, sonradan açıldıktan sonra  yapılan sayımda ise 336 oy çıkıyor, bu bir oy nerden geldi, imza sahibi kim?

Ben bu oyun sahibini arıyorum. Çıksınlar bunu kamuoyuna açıklasınlar. Bundan dolayı ben bu seçimi şaibeli gördüğümden dolayı da seçimlerin tekrarlanmasını istiyorum. Tüm kamuoyuna benim duyurumdur.’’ Şeklinde ifadelerde bulundu.

Dört adayın yarıştığı Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının Olağan Genel Kurulu'nda, mevcut başkan Yılmaz Özer ile Asim Özer ikisi de 99 oyla berabere kalınca ayların seçilmesi kura ile gerçekleşti. Yapılan kura çekimi sonucu mevcut başkan Yılmaz Özer yeniden başkanlığa seçildi. Ancak seçimin galibi olduğunu ve kendisine haksızlık edildiğini beyan eden adaylardan Asim Özer, dün tekrar seçim kuruluna itirazdan bulunmuştu. Bunun üzerine oylar tekrar sayılmış iki adayında eşit oy aldığı tekrardan kesinleşti ve yapılan kura sonucunda tekrar Yılmaz Özer  çıkmıştı. HABER- MEHMET AVŞAR


13:18, 20.03.2018


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500