Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » DENİZE EN YAKIN KAYAK MERKEZİ

DENİZE EN YAKIN KAYAK MERKEZİ

 Fotoğraf

DÜNYANIN DENİZE EN YAKIN KAYAK MERKEZİ YALNIZÇAM KAYAK MERKEZİ SARIÇAM ORMANLARININ KOYNUNDA BİR YILDIZ GİBİ YÜKSELİYOR

Dünyanın denize en yakın kayak merkezi nerede? diye merek edenler için hiç kuşkusuz gelecek yılar için Ardahan Yalnızçam kayak merkezi adres gösterilebilir.
Dünyanın en kaliteli kristal karına sahip coğrafyanın şanslı çocuğu yalnızçam, gelecekte dünya turizminin gözdesi olacak. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'nın verdiği müjdeler arasında yer alan Cankurtaran ve Sahara dağı tünelin yapımı tamamlandığında Ardahan'ın Karadenize olan mesafesi neredeyse yarı yarıya inecek. İşte 2 saatlik bir yolculuk sonunda Karadenizden yalnızçam kayak merkezine turist akını olacak, aynı şekilde Ardahan'da deniz yok diye hayıflananlar için deniz çok daha yakın olacak.

Ardahan Milletvekili Orhan Atalay'ın da belirtiği gibi ''Ardahanlılar hep çilesini çektikleri kardan bundan sonra kar edecekler''
Ancak bu kalkınma top yekun bütün Ardahanlılarla olur. Önce birey olma er demliğine kavuşmalıyız. Kaliteli kristal karın yerli insanları da kaliteli olamak zorundalar.
insanoğlu istese cehennemi cennete çevirir, yine aynı şekilde unutulmamalıdır ki dünyanın cennet köşelerini de cehenneme çeviren yine insan oğludur. Memleket insan oğlunun kaderidir. İnsan kaderinde kaçamaz. Bu gün doğup büyüdükleri topraklardan uzak diyarlara göç eden insanlarımızın nasıl sefil hayatlar yaşadıklarına hepimiz şahit olmuşuzdur.
İnsan sadece karnı doyduğu zaman mutlu olamaz. Daha iyi bir hayat için memleketini terk edenlerin daha kötü hayatların beklediğini ve bilmeden bu girdaba dalanların nasıl pişman olduklarına her gün şahit oluyoruz. Hala neden? soru sormadan kendimizi alamıyoruz. Büyük şehirlerde insan onuruna yakışmayan iş yaşamlarını yerleşik köy hayatına tercih eden insanlara şaşıyoruz.
Ve belkide bütün bu olumsuzluklar insan oğlunun gün geçtikçe onursuzluğa evrilmesi sonucunda ortaya çıkmaktadır kim bilir!
MEHMET DOĞU AVŞAR- SABAH


11:32, 08.02.2018


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500