Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » KİMSESİZ CENAZEYE VALİLİK SAHİP ÇIKTI

KİMSESİZ CENAZEYE VALİLİK SAHİP ÇIKTI

 Fotoğraf

KİMSESİZ CENAZEYE  VALİLİK SAHİP ÇIKTI

MEMETAVŞAR-SABAH GAZETESİ - ARDAHAN

Ardahan aile ve sosyal politikalar il müdürlüğü,Ardahan engelsiz yaşam bakım ve rehabilitasyon merkezinde yaşamını yitiren kimse siz vatandaşın cenazesini valilik kaldırdı
Ardahan engelsiz yaşam bakım ve rehabilitasyon merkezinde yaşamını sürdüren 48 yaşındaki kadri karabay’ın cenazesine sahip çıkan kimse olmayınca cenaze ortada kaldı.
Kurum yetkililerinin bu durumu Ardahan valisi Mehmet emin bilmez’ e bildirmeleri üzerine harekete geçen valilik karabayır’ın cenazesini sahiplendi.

Vali bilmez yaptığı açıklamada, “ bu durum her kesin başına gelebilir. Bu gün rahmetli olan kardeşimizin cenazesine sahiplenmek hem devlet olarak görevimiz, hem de bir insani görevdir. Ayrıca dinimizde bunu bize emrediyor. Kimsesiz ölmek kötü bir durum ancak hepimizin başına gelebilir. Kim bilir biz nasıl ölçeceğiz. Her kes kendi kaderini yaşamak zorunda. “ şeklinde açıklamalarda bulundu.
Kimsesiz vatandaşın cenazesi için ikindi namazı müteakibinde vali Mehmet emin bilmez, kurum amirleri ve vatandaşlar merkez camisinde cenaze namazı kıldılar.
Cenaze daha sonra yenimahalle mezarlığında defnedildi.

Mehmet Avşar/ SABAH - ARDAHAN


22:20, 18.01.2018


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500