Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » GÖLE BELEDİYESİNDEN BİR HİZMET DAHA

GÖLE BELEDİYESİNDEN BİR HİZMET DAHA

Göle Belediyesinde Bir Büyük hizmet Daha

Ardahan’ın Göle İlçesi Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu rütün hizmet kervanına bir yenisine daha ekledi.

Göle ilçesinin yılardır kanayan yarası halinde ki su sıkıntısını başarılı bir proje ile köklü bir çözüme kavuşturan İsmailoğlu, Göle halkının dünyanın en derin su havzasında ilçeye akıtılan en sağlıklı içme suyundan faydalanmasını sağladı. Bir diğer önemli projesi ise Tkdk’ya sunmuş olduğu güneş enerjisi projesi bu proje Elektirik enerji bedavaya getirmeyi planlayan İsmailoğlunun hizmetleri bununla son bulamazken, bazı art niyetli gazetecilerin İsmailoğlunun hizmetlerini sürekli baltalamaya çalıştıkları da bir gerçek.

Hayvan pazarı projesi, İsmailoğlunun bir başka önemli projesini konumunu oluştururken, çiftçilerin modern tesislerde hayvanlarını pazarlama olanağı sunması bakımında bölge hayvancılığı açısında çok önemli görülüyor.

Şehir alt yapısından, park ve bahçelerin oluşturmasından karla mücadele ekibine kadar her açıda başarılı hizmetlere imza atan Başkan Akın İsmailoğlunun halktan olumlu tepkiler aldığıda gözlerde kaçmaktadır.
Bu gün Başkan İsmailoğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamasında toplumsal gelişmenin eğitimle, araştırmayla, okumayla olacağının işaretini vererek,

Belediye Kurs Merkezinde Kütüphane açtıklarını duyurdu.
Akın İsmailoğlu yaptığı açıklamada;

“Belediye Kurs Merkezimizde Kütüphanemiz açılmıştır.
Araştırma, Okuma ve Ders çalışmak isteyen öğrencilerimiz ve vatandaşlarımızın 7/24 hizmetindedir.

Gölemize Hayırlı Uğurlu Olsun..
Araştırma, Okuma ve Ders çalışmak isteyen öğrencilerimiz ve vatandaşlarımızın 7/24 hizmetindedir.

Gölemize Hayırlı Uğurlu Olsun..” diye açıkladı.
Haber; Mehmet Avşar / Sabah Gazetesi /Ardahan


09:49, 14.12.2017


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500