Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » KAMU-ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ (KÜSİ) ARDAHAN İL TEMSİLCİLİĞİ GÖLE’DE FİRMA ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRD

KAMU-ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ (KÜSİ) ARDAHAN İL TEMSİLCİLİĞİ GÖLE’DE FİRMA ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRD

 Fotoğraf

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ardahan Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Kurulu, Göle ilçesinde faaliyet gösteren “GÖLE BİRLİK UNLU MAMÜLLER Limited Şirketine” ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Türkiye KÜSİ Çalışma Grubu Üyesi ve İl temsilcisi Ardahan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Şeref KILIÇ, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı  Bil. San. Tek. Bak Ardahan İl Md. Vekili Erhan KAYA, KOSGEB Ardahan İl Müd. Uzmanı Habip ŞEN ve Ardahan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç.Dr.Okan EŞTÜRK yer aldı.
Gerçekleştirilen ziyarette KÜSİ İl temsilcisi Prof.Dr.Şeref KILIÇ ve ziyarete katılan uzmanlar, firma yetkilisi Sıddık Cemal AYDIN’a Kalkınma Bakanlığı tarafından uygulanan ilimizin de dahil olduğu “Cazibe Merkezleri Programı”’nın tanıtımını yaparak programın amaç ve kapsamını açıkladı. Ayrıca, KOSGEB tarafından verilen desteklerden “KOBİGEL - KOBİ Gelişim Destek Programı” ve “İşbirliği Güçbirliği Destek Programı” hakkında bilgilendirme yaparak bu desteklere başvurabileceklerini vurguladı.
KÜSİ heyeti ve Ardahan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç.Dr.Okan EŞTÜRK, “GÖLE BİRLİK UNLU MAMÜLLER” firmasının üretim alanlarında teknik incelemeler yaparak yetkili Sıddık Cemal AYDIN ile görüş alışverişinde bulundular. Ziyarette Ardahan Üniversitesinin ilimizde faaliyet gösteren firmalara teknik destek vermeye hazır olduğu vurgulandı. 


20:44, 20.09.2017


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500